Olet täällä

Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Opintomatka Itävaltaan 13.-16.5.2019

Matka on tarkoitettu puurakentamisesta kiinnostuneille arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille, viranomaisille sekä julkisista hankkeista päättäville. Matkan aiheena ovat erityisesti:
• puisten rakennusosien suunnittelu ja valmistus
• puurakennusten työmaat
• valmiit puurakennukset, erityisesti julkiset rakennukset (koulut, päiväkodit, urheilupaikkarakennukset) ja asuinkerrostalot.

 

MATKAOHJELMA (alustava, täydentyy)

Maanantai 13.5.2019 

AY1471 Helsinki – Wien 08.30- 09.55

Bussi odottaa Wienin lentokentällä. Aamupäivällä tutustumme HOHO, 24 kerroksiseen hybridirakenteiseen toimistotaloon, jossa meitä odottaa toimistotalon esittely ja vierailu työmaalla. Nautimme kevyen lounaan työmaavierailun yhteydessä. Iltapäivällä tutustumme julkisiin puurakennuskohteisiin Wienissä, jonka jälkeen on edessä ajomatka Graziin, jossa majoitumme ja syömme illallisen.

Tiistai 14.5.2019

Aamupäivälla tutustumme puurakenteiseen vanhainkotiin ja puukerrostalokohteeseen. Iltapäivällä vierailemme Grazin yliopistossa, jossa nautimme aluksi kevyen lounaan. Iltaa kohden siirrymme Kalwangiin, jossa majoittuminen ja illallinen. 

Keskiviikko 15.5.2019

Aamupäivällä tutustumme Kaufmannin tilaelementtitehtaaseen ja heidän tuotantoonsa.  Iltapäivällä siirrymme kohti Salzburgia. Matkalla tutustumme puurakennuskohteisiin. Määränpäässä majoittuminen ja illallinen.

Torstai 16.5.2019

Aamupäivällä tutustumme Obermayr puuelementtitehtaaseen ja heidän tuotantoonsa. Iltapäivällä tutustuminen Stora Enson CLT tehtaaseen Ybbsisssä. Matkalla pysähdymme kevyelle lounaalle ja tutustumme Paneum (Coop Himmelblau) näyttelyrakennukseen. 

AY1476 Wien – Helsinki 19.15-22.35

Matkan hinta: 1 580 €/hlö + alv 

Puuinfon järjestämät opintomatkat sisältävät ammatillisen osuuden lisäksi lennot, majoittumisen, aamiaiset, lounaat, illalliset, bussikuljetukset, opastukset sekä matkanjohtajan palvelut. Mahdollisista peruutuksista Puuinfolle aiheutuvat kulut veloitetaan. Lisätietoja antaa Kirsi Pellinen, kirsi.pellinen@puuinfo.fi

Matkavakuutuksesta tulee jokaisen huolehtia itse. Suosittelemme kaikille osallistujille kattavaa matkustajavakuutusta, jossa myös peruutusturva esim. sairastumisen varalle (pelkkä lääkärintodistus ei muuta peruutusehtoja).

Peruutusehdot:

  • kun lähtöön 90-61 – peruutuskulut 200,- /hlö   
  • kun lähtöön 60-31vrk – peruutuskulut 50% matkan hinnasta
  • kun lähtöön 30-15vrk – peruutuskulut 75% matkan hinnasta
  • kun lähtöön 14vrk tai alle – peruutuskulut 95% matkan hinnasta

Maksuehdot:

  • 50 %, kun sitova ilmoittautuminen on saatu, loppumaksu 31 vrk ennen matkaa

Ryhmä tuli täyteen 8.2., kaikki 30 lentopaikkaa on varattu. Mahdolliset peruutus- ja lisäpaikkatiedustelut osoitteeseen kirsi.pellinen@puuinfo.fi.