Olet täällä

24. International Holzbau-Forum (IHF)

Paikka: 
Garmisch-Partenkirchen, Saksa
Aika: 
5.12.2018 - 7.12.2018

Forum-Holzbau on yhteistyökonsepti, jossa mukana ovat Münchenin ja Wienin teknilliset yliopistot, Rosenheimin ja Bernin ammattikorkeakoulut, Brittiläisen Kolumbian yliopisto UBC Vancouverista sekä Aalto-yliopisto. Konferenssi ja siihen liittyvä näyttely ovat vuoden tärkein teollisen puurakentamisen tapahtuma Euroopassa.

”International Wood Construction Conference”  Practical experience – Practical application

Forumin yhteydessä pidettävä näyttely on erittäin kattava läpileikkaus puurakentamiseen liittyvien yritysten, alan oppilaitosten ja tutkimuslaitosten toimintaan. Päivien aikana yli 1 600 alan ammattilaista kuuntelevat huippuesityksiä ja verkottuvat keskenään yli ammattikuntarajojen. IHF:n kohderyhmänä ovat suunnittelijat, arkkitehdit, puurakentajat ja viranomaiset sekä alan kehittäjät ja opettajat. Esityksien kieli on joko saksa tai englanti. Ne kaikki simultaanitulkitaan aina toiselle kielelle; siis saksankielinen englanniksi ja englanninkielinen saksaksi.

Jos matkustat omatoimisesti, katso:

Garmisch-Partenkircheniin pääsee parhaiten lentämällä Müncheniin, lentokentältä lähijunalla päärautatieasemalle, jossa vaihto edelleen Garmisch-Partenkircheniin. Junalippu kannattaa ostaa netin kautta etukäteen niin, ettei joudu jonottamaan lentokentällä. Edestakaisen junalipun hinta on alle 50 €. 

  • Juna-aikataulut (lähtöpaikaksi "MUC München Airport" ja määränpääksi "Garmisch-Partenkirchen")

Lisätietoja:
Matti Kairi
Emeritus Professor, DSc (Tech)
+358 50 598 7273
matti.kairi@aalto.fi


Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua Luken ja Metsäkeskuksen tapahtumaan järjestettävälle opintomatkalle, lue lisää. Ilmoittautumiset 12.10. klo 14 mennessä.

Jouni Silvast
Projektipäälikkö
Suomen metsäkeskus
Jouni.Silvast@metsakeskus.fi
p. 050 300 178

Tarmo Räty
Erikoistutkija
Luonnonvarakeskus
Tarmo.Raty@luke.fi
p. 040 801 5184