Olet täällä

Puurakentamisen arvoverkon orkestrointi -koulutusohjelma

Paikka: 
Pääkaupunkiseutu
Aika: 
29.8.2017 - 16.1.2018

Opi rakennuttamaan, suunnittelemaan sekä hallitsemaan puurakenteisten kerrostalojen toteutusprosesseja ja luomaan kasvua toimialalla.

Koulutus tuo ensimmäistä kertaa yhteen osapuolet, jotka pystyvät vaikuttamaan puukerrostalorakentamisen yhteispeliin ja kasvuun. Sen tavoitteena on vaikuttaa siihen, että puukerrostalorakentamisesta kehittyy kansainvälisesti kilpailukykyinen kasvuala Suomelle ja käytännön liiketoimintaan siirtyy osaamista, parhaita käytäntöjä ja arvoverkkoja.

Käytännönläheisessä koulutuksessa arvoverkon yhteen hitsautumista edistetään läpi koulutuksen monialaisissa tiimeissä, joissa toteutetaan virtuaalinen puukerrostalon rakentamisprojekti.

Koulutuksen hyödyt

  • Opit puurakentamisen arvoverkon saumattoman yhteispelin.
  • Pystyt optimoimaan puurakentamisen vaiheita, liiketoimintaa ja luomaan kasvua toimialalla.
  • Saat monialaisen verkoston toimialalta, joka lisää yhteistyömahdollisuuksia sekä työnhakijana, julkisen sektorin toimijana että tulevaisuuden yrittäjänä.
  • Kehität puurakentamisen ammattitaitoasi ja toimialatietämystäsi, joka tukee tulevaisuuden onnistumisiasi myös kansainvälisesti.
  • Luot parhaita puurakentamisen käytäntöjä yhdessä muiden osallistujien kanssa ja testaat niitä virtuaalisessa rakentamisprojektissa.

Kohderyhmä

Koulutusohjelman kohderyhmään kuuluvat urakoitsijat, tilaajat (esim. kuntien asuntosäätiöt), rakennuttajat, arkkitehdit, rakennesuunnittelijat, talotekniikan asiantuntijat ja erikoissuunnittelijat, puutuoteosatoimittajat sekä lupaviranomaiset, kuten kaavoittajat, rakennusvalvonnan asiantuntijat ja paloviranomaiset. Myös puurakentamisen käytäntöjen opettamisesta vastaavat ammattilaiset voivat osallistua ohjelmaan.

Lue lisää Aalto PRO:n sivuilta.