Olet täällä

LapWall lanseeraa kerrostalorakentamisen LEKO® Puukerrostalokonseptin

Vuonna 2011 perustettu puuelementtien ja valmisosien toimittaja LapWall Oy lanseeraa LEKO® Puukerrostalokonseptin, joka on osa LapWallin laajaa LEKO® elementointijärjestelmää.

Osana laajaa LEKO® elementointijärjestelmää LapWall lanseeraa LEKO® Puukerrostalokonseptin. LapWall LEKO® Puukerrostalokonsepti tarjoaa ammattirakentajille puukerrostalorakentamisen osaamisen, elementtituotteet asennuksineen sekä yhteistyökumppanit. Konseptin avulla puukerrostalorakentamisesta saadaan kilpailukykyinen ja turvallinen vaihtoehto kerrostalorakentamiseen. Se käsittää tässä vaiheessa katkeamattoman kuivaketjun huomioivan rankarakenteisen puukerrostalorakentamisen aina kuudenteen kerrokseen asti.

Konseptia on hiottu lähes yrityksen perustamisesta lähtien ja se on jalostunut nykymuotoonsa useiden alansa huippuammattilaisten toimesta, sekä toimitettujen puukerrostalojen muodossa. LapWall on toimittanut puukerrostalojen elementtejä jo kymmeniin kohteisiin. Konsepti tuo toimivat ja turvalliset ratkaisut vakioitujen rakenteiden, elementoinnin ja detaljiikan lisäksi muun muassa ääni-, palo-, rakenne-, sähkö-, arkkitehtuuri- ja LVI-asioihin, säilyttäen kuitenkin riittävän arkkitehtuurin joustavuuden.

LEKO® Puukerrostalokonsepti lanseerataan livelähetyksenä Facebookissa keskiviikkona 15.8.2018 klo 13:00 LapWallin Facebook-sivuilla.

Lisätietoja

Kari Viljamaa Tekninen johtaja
kari.viljamaa@lapwall.fi
puh. 050 378 2861

Hermanni Nylander
Tuotekehityspäällikkö
hermanni.nylander@lapwall.fi
puh. 040 640 2833

LapWall suunnittelee, valmistaa ja asentaa puuelementtejä, puu- sekä betonipohjaisia moduuleita ja tilaelementtejä. Elementit valmistetaan Pyhännällä, Pälkäneellä sekä Keuruulla. LapWallin liikevaihto on yli 50 miljoonaa euroa. LapWall harjoittaa myös vientitoimintaa Skandinaviaan tytäryhtiönsä LapWall Ab:n kautta. Lisätiedot: www.lapwall.fi