Olet täällä

Paljasta paras asumisen ilmastoinnovaatio!

Rakennukset ja rakentaminen vastaavat noin 50 prosentista maailman luonnonresursseista ja 40 prosentista kaikesta energiankulutuksesta ja päästöistä. Tällä alueella on siis paljon potentiaalia osallistua ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun. Kilpailussa etsitään tuotetta, prosessia, ratkaisua tai palvelua, jolla voidaan merkittävästi vähentää haitallisia päästöjä ja pienentää hiilijalanjälkeä.

Ympäristöministeriö, Business Finland, KIRA-InnoHub ja Suomen Asuntotietokeskus jakavat asuntomarkkinoiden innovaatiopalkinnon henkilölle, työryhmälle, yritykselle tai muulle organisaatiolle.

Asuntomarkkinoiden innovaatiokilpailu järjestetään nyt 9. kerran. Tällä kerralla painopisteenä ovat ilmastonmuutoksen hillintään ja torjuntaan sekä siihen sopeutumiseen tähtäävät ratkaisut ja palvelut.

Ilmoittaudu kilpailuun tai ehdota innovaatiopalkinnon saajaa 14.12.2018 mennessä. Kilpailun raati valitsee kolme (3) parasta finaaliin ja esiteltäviksi ASUNTOMARKKINAT 2019 –tapahtumassa 29.1.2019, jonka osallistujat äänestävät voittajan.

Lue lisää kilpailusta.

Kuvituskuva: Laukaan Satavuon ekokoulu, Arkkitehtipalvelu Oy