Olet täällä

STARK Rent laajenee pääkaupunkiseudulle - konevuokraus rakentajien suosiossa

Stark avaa nyt myös pääkaupunkiseudulle Helsingin Suutarilan myymälän yhteyteen ensimmäisen pääkaupunkiseudun Stark Rent -vuokraamon. Stark-myymälässä sijaitsevassa vuokraamossa on runsas valikoima, joka palvelee alueen rakennusliikkeitä ja samalla kaikkia asiakkaita.

Rautakauppaan yhdistetty vuokraamo nopeuttaa ja helpottaa työmaa-arkea. Konevuokraus kasvaa ja uskon, että vuokrauspalvelumme laajentuminen pääkaupunkiseudulle on rakentajille hyvä uutinen. Stark tarjoaa jatkossa rakentajille sekä rakennustarvikkeet, että mahdollisuuden vuokrata koneita ja laitteita, toimitusjohtaja Harri Päiväniemi toteaa.

Stark avasi Turun Skanssiin Suomen ensimmäisen palvelevan konevuokraamon rautakaupan yhteydessä. -Pilottikokeilu Turussa todettiin toimivaksi, kasvu on ollut kovaa ja vuokrausmäärät ovat lähes kolminkertaistuneet aloituksesta. Käynnistyvä rakennussesonki vaikuttaa lupaavalta, ja olemme innoissamme, että saamme konseptin myös pääkaupunkiseudulle,” toteaa Stark Rentin vuokrauspäällikkö Terhi Vuovirta.

Lue tiedote kokonaisuudessaan Starkin sivuilta.