Olet täällä

Arvolistan saunasuojatut paneelit

Loimu EM saunasuojatut paneelit

Saunasuojalla käsitellyt Loimupaneelit soveltuvat myös kosteisiin tiloihin ja saunoihin. Tällä paneelilla on helppo luoda näyttävä tehoste seinälle - tai vaikkapa makuuhuoneeseen uusi sängynpääty! Päästä mielikuvituksesi valloilleen - yhdistele, sommittele ja luo uutta oman mielesi mukaan. Nyt myös valkoiseksi saunasuojattuna, peittomaalattuna tuote ei sovellu kosteisiin tiloihin. Tuote on käsitelty Geveko Oy:n M1-luokitellulla saunasuojalla.

Lue lisää: Saunasuojatut loimupaneelit

Saunasuojalla käsitellyt kuusipaneelit

Saunasuojalla ympärikäsitelty kuusipaneeli on joko kirkkaalla tai sävytetyllä saunasuojalla käsiteltyä terveoksaista kuusipaneelia. Valikoimassa kahta eri profiilia: Loimu ja STP-profiili, koko 14x95. Musta STP-paneeli löytyy myös 120-leveänä. Paneeli käsitellään ensin taustapuolelta ja sen jälkeen kahdesti pintapuolelta. Siten tuotteen lämmön- ja kosteudenkestävyys on erinomainen. Saunasuojatuilla kuusipaneeleillamme on M1-luokitus.

Lue lisää: Saunasuojatut kuusipaneelit

Saunasuojalla käsitellyt mäntypaneelit

Valikoimissamme myös valmiiksi saunasuojatut mäntypaneelit. Viisi profiilia ja kauniit värisävyt yhdistettynä valmiiksi käsiteltyihin laude-elementteihin, etulautoihin ja listoihin - mikäs sen mukavampaa! Mäntypaneeleiden koko: 15x95 ja pituudet 2400 tai 3600.

Lue lisää: Saunasuojatut mäntypaneelit