Olet täällä

Arvolistan saunatuotteet

Saunatuotteet

Saunan rakentajille tuotevalikoimassamme on tervaleppälistoja, lämpökäsiteltyjä haapalistoja sekä saunasuojalla käsiteltyjä mäntylistoja. Myös etulaudat, somisterimat sekä valmiit lauderunkopaketit löytyvät valikoimistamme. Oheisen kuvan saunassa käytetty tervaleppäistä laudekulmaa, josta kulma on sahattu pois. Näin on saatu elävän näköinen lauderatkaisu.

Lauderunkopaketit

Lauderunkopaketti sisältää ylä- tai alalauteen runkoineen, etulauta on valmiiksi kiinnitetty. Tuote on 100 % suomalaista käsityötä.

Laudekulmat

Valmis laudekulma löytyy sekä tervaleppänä että nyt myös valmiiksi värjättynä. Käytä yksin tai peruselementin kanssa. Tervaleppäinen kulmapala on suoralla etukulmalla, värjätty laudekulma on pyöristetyllä etureunalla.

Saunasuojalla käsitellyt kuusipaneelit

Saunasuojalla ympärikäsitelty kuusipaneeli on joko kirkkaalla tai sävytetyllä saunasuojalla käsiteltyä terveoksaista kuusipaneelia. Valikoimassa kahta eri profiilia: Loimu ja STP-profiili, koko 14x95. Musta STP-paneeli löytyy myös 120-leveänä. Paneeli käsitellään ensin taustapuolelta ja sen jälkeen kahdesti pintapuolelta. Siten tuotteen lämmön- ja kosteudenkestävyys on erinomainen. Saunasuojatuilla kuusipaneeleillamme on M1-luokitus.

Käyttökohteina saunat, pesu- ja pukuhuoneet, takkahuone, kodinhoitotilat. Toki myös kuivat asuintilat voi paneloida näillä tuotteilla.

Saunasuojalla käsitellyt mäntypaneelit

Valikoimissamme myös valmiiksi saunasuojatut mäntypaneelit. Viisi profiilia ja kauniit värisävyt yhdistettynä valmiiksi käsiteltyihin laude-elementteihin, etulautoihin ja listoihin - mikäs sen mukavampaa! Mäntypaneeleiden koko: 15x95 ja pituudet 2400 tai 3600.

Loimu EM saunasuojatut paneelit

Saunasuojalla käsitellyt Loimupaneelit soveltuvat myös kosteisiin tiloihin ja saunoihin. Tällä paneelilla on helppo luoda näyttävä tehoste seinälle - tai vaikkapa makuuhuoneeseen uusi sängynpääty! Päästä mielikuvituksesi valloilleen - yhdistele, sommittele ja luo uutta oman mielesi mukaan. Nyt myös valkoiseksi saunasuojattuna, peittomaalattuna tuote ei sovellu kosteisiin tiloihin. Tuote on käsitelty Geveko Oy:n M1-luokitellulla saunasuojalla.