Olet täällä

AURE terassilaudat

Laajasta valikoimastamme löytyy runsaasti painekyllästettyjä vaihtoehtoja, osa tuotteista päätypontattuja ja teollisesti öljyttyjä. Päätyponttaus helpottaa kauniin lopputuloksen luomista ja vähentää hukkaa.

AURE terassilautojen värin pitävyys on hyvä, käsittely on tehty valvotuissa olosuhteissa, joka takaa tuotteen tasaisen laadun. Pinnan kestoon vaikuttavat asennettavan kohteen mekaaninen ja sään aiheuttama rasitus. Erinomaisen lahonkestävyytensä ansiosta painekyllästetty puu, etenkin männyn sydänpuu, on paras materiaali vaativiin sääolosuhteisiin. Tuotteet ovat saatavilla kyllästysluokissa A ja AB. Oikein hoidettuna tuotteidemme käyttöikä on kymmeniä vuosia.

AURE terassilaudat ovat painekyllästettyjä, päätypontattuja, pintaharjattuja ja teollisesti valmiiksi öljyttyjä tuotteita. Valmiiksi käsitellyillä tuotteilla terassirakentaminen on nopeaa ja vaivatonta. Päätyponttaus estää jatkoskohdan vääntelyä ja vähentää materiaalihukkaa. AURE terassilaudoissa olevat päätyviisteet varmistavat huolitellun ja kauniin lopputuloksen.