Olet täällä

Ekovillalevy

Puukuidusta valmistettava Ekovillalevy on pinnoittamaton, pehmeä ja kimmoisa lämmöneristyslevy, joka sopii hygroskooppisuutensa vuoksi hyvin juuri puurakentamiseen. Eriste soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. 

Ekovilla-eristeen halutut ominaisuudet on saatavana puhallettavan ja ruiskutettavan eristeen lisäksi myös levymäisessä muodossa. Ekovillalevy soveltuu mainiosti käytettäväksi samoissa kohteissa Ekovilla-puhalluseristeen kanssa. Hengittävänä eristeenä se soveltuu hyvin kohteisiin, jotka ovat osan vuotta kylmillään, kuten kesämökkeihin.

Rakentajien toiveisiin suunniteltu mullistava Ekovillalevy tarjoaa kaikki Ekovillan hyvät ominaisuudet:

  • Puukuitueriste uusiutuvista luonnonvaroista
  • Hengittävä ja turvallinen yli 30 vuoden kokemuksella 
  • Sitoo hiiltä, pienentää hiilijalanjälkeä         
  • Kimmoisa ja napakka asentaa
  • Hyvä lämmöneristyskyky
  • Uudisrakentamiseen ja saneeraukseen

Jämäkkä eristelevy

Ekovillalevy on hengittävä eristelevy, jota on mukava käsitellä. Tiivis kuiturakenne pitää ilman sisällään ja takaa hyvän lämmöneristävyyden. Eristeen jämäkkyys pitää kulmat ryhdikkäinä, jolloin eriste täyttää sille varatun tilan kulmia myöten. Rakennustarvikeliikkeistä saat eristeen leikkaamiseen Ekovillasahan, jolla jämäkän eristeen työstäminen sujuu parhaiten. Myös Ekovillaveitsellä (Fiskars) leikkaaminen onnistuu.

Ekovillalevy sopii sekä uudisrakentamiseen ja saneeraukseen. Hengittävien talojen suosion kasvaessa yhä useamman valmistalon elementit eristetään tehtaalla valmiiksi Ekovillalevyllä.

Lue lisää ammattilaisille tarkoitetuista palveluista.