Olet täällä

ET -Paneelit

  • paneelit

ET-paneelit ovat jokaisen sisustajan ja saneeraajan valinta, kun tavoitteena on viimeistelty lopputulos. ET-paneelivalikoimasta löydät useita vaihtoehtoja, joilla voit luoda erilaista – modernia, mannermaista tai perinteistä tunnelmaa ja tyyliä kotiisi.

Pintakäsitellyt ja pinnoitetut MDF-listat ja -paneelit

ET-Listat Oy tarjoaa erittäin laajan valikoiman pintakäsiteltyjä ja pinnoitettuja MDF-listoja ja paneeleita. Voit valita pintakuvion eri vaihtoehdoista sisustuksesi mukaisesti.

MDF-materiaali on kestävä ja helppohoitoinen ja lopputulos on tyylikäs sekä huoliteltu. Pintakuvioksi voit valita muun muassa tammen, pyökin, koivun, kirsikan, merbaun tai pähkinä kuvion. MDF-materiaali sopii hyvin myös käytettäväksi lattia- ja kattolämmityksen kanssa.

Oikea lista oikeaan kohteeseen

Saneerauksessa ja vanhoissa sisustuksissa esiintyy taidokkaasti muotoiltuja profiileita. Modernit sisustukset ovat rauhallisia ja niissä käytetään sileitä ja isoja pintoja. Rakennuslistoilla ja paneeleilla sisustukseen voidaan tehdä vaihtelevia kuvioita ja yksityiskohtia. Lämpimiin tiloihin sopivat niin puu-, kuin myös mdf-materiaalit. Kosteisiin tiloihin suositellaan vain puupohjaisia materiaaleja.