Olet täällä

Jalkalistat, Arvolista Oy

Vakiojalkalistat

Vakiolistoilla tarkoitetaan perinteistä suoraa listaa, joka soveltuu perusmallisena mihin tahansa kohteeseen. Ilme muuttuu, kun valitset eri petsisävyistä lattiaasi soveltuvan sävyn. Mikäli sinulla on parketti- tai laminaattilattia, suosittelemme peittävyyden vuoksi paksumpaa johtoura- tai sähköuralistaa, jolloin lattiamateriaalin vaatima liikkumavara jää varmasti piiloon. Listojen paksuus joko 11- tai 12-milliä ja leveydet 32-90 milliä.

Mattolistat

Mattolista soveltuu nimensä mukaisesti kohteisiin, joissa käytetään muovimattoa ja peittovaraa ei välttämättä tarvita - tosin suurempi mattolista riittää peittämään tarvittaessa leveämmänkin siivun seinän vierustaa. Pienempi mattolistoista on profiilinsa puolesta hyödyllinen myös lasilistana.

Johtouralistat

Tässä on remontoijalle helpotus! Johtouralistan alle mahtuu kätevästi yksi johto ja mikäli tarvetta on useammalle johdolle, suosittelemme katsomaan sähköurajalkalistan mallia! Listan koko on 16x42 ja sitä on saatavana puuvalmiina, petsattuna tai valkoiseksi maalattuna. Petsatussa valikoimassa nyt wenge, syvänruskea väri!

Sähköurajalkalistat

Sähköuralistan alle mahtuu kolme normaalikokoista sähköjohtoa. Tämä lista on tervetullut uutuus myös hirsirakentajille - samalla kun listoitat, peität myös johdot siististi. Tämä lista on myös kelpo vaihtoehto silloin, kun vaihdat lattiamateriaalisi esim. parkettiin, jolloin tarvitset paksumman listan peittämään parketin vaatiman liikkumavaran. Listan koko on 21x57 - valikoimassamme puuvalmiina, petsattuna tai valkoiseksi maalattuna.

Koristejalkalistat

Koristejalkalista on riittävän paksu lista peittämään parkettien ja laminaattien vaatimat liikkumavarat. Kaunis ja maltillinen profiili sopii sisustukseen helposti. Sama profiili toistuu myös peitelistana, joten samalla listaprofiililla saatte yhtenäisen listoituksen koko huoneeseen.