Olet täällä

Kattolistat, Arvolista Oy

Vakiolistat

Tässä näet yleisimmin käytetyt kattolistat, 30x30 sekä 21x21. Näiden listojen peittävyys on sama kuin listan kokomerkintä. Muista kattolistaa jiiratessasi laittaa lista täsmälleen siihen kulmaan kuin se kattoon asennettuna tulee, muuten sauma irvistää.

Varjolistat

Varjolistalla luodaan kevyt varjo seinälle, jolloin tapetoinnin tai maalauksen mahdolliset yläreunan virheet häipyvät. Ylhäällä varjolistat 21x43, 21x33 sekä 15x20. Varjolistat voidaan asentaa kummin päin tahansa eli leveä puoli joko kattoon tai seinään päin. Varjolistojen koko = peittävyys katossa.

Valmiiksi maalatuissa varjolistoissamme toinen ura ei välttämättä ole täysin peittomaalattu johtuen täysautomaattisen maalauslinjamme tekniikasta; tällä ei ole merkitystä lopputuloksen kannalta, sillä ko. ura jää tuolloin seinää vasten ja jää näin syntyvän varjon alle piiloon.

Vinokattolistat

Vinokattolistamme, koko 15x45, soveltuu jopa 150-asteen kulmaan. Tausta on aavistuksen "toispuoleinen", joten listaa voi käyttää myös tavallisena kattolistana - tällöin lista asettuu enemmän toiselle sivulle. Tämän listan jiiraaminen on haasteellista, mutta onnistuu, kun lista jiirataan siinä asennossa, jossa se asennetaan kattoon. Listan peittävyys on 23x23 milliä.

Koristekattolistat

Koristelistoilla saat hieman arvokkaampaa ilmettä sisustukseesi.Voit peittää tai korostaa - miten haluat.