Olet täällä

Koskisen kattoratkaisut

Rakentamista helpottavat kattoratkaisut monipuolisiin kohteisiin Koskiselta

Etsitkö ratkaisua helpompaan, nopeampaan ja luotettavaan rakentamiseen? Koskisen tarjoaa ratkaisuksi tehdasvalmisteiset kattoristikot ja valmiit viljankuivureiden kattopaketit. Kantavat rakenteet tekevät talosta vahvan, tukevan ja turvallisen. Ratkaisumme ovat testattuja ja istuvat vaativimpiinkin tarpeisiin, esimerkiksi P1 ja P2 luokan rakennuksiin.

Koskisen kattoristikot valmistetaan tehtaalla valvotuissa olosuhteissa ja toimitetaan rakennuspaikalle asennusvalmiina komponentteina. Tehdasvalmisteisten kattoristikoiden asentaminen on helppoa ja nopeaa, mikä lyhentää rakennusaikaa ja säästää kustannuksia.

Koskisen puurakentamisen ammattitaito on saatavilla myös viljakuivureiden kattoratkaisuihin. Koskisen viljankuivureiden kattopaketti sisältää tarvittavat suunnitelmat ja kattavan materiaalitoimituksen rakentamiseen perustusten päälle.

Kattavan materiaalitoimituksen myötä rakentaminen nopeutuu ja helpottuu, kun kaikki tarvittava on valmiina työmaalla rakentamisen eri vaiheiden aikana. Valmiit vakioratkaisut tarjoavat nopeasti apua rakentamistarpeisiin.

Linkki: http://www.koskisen.fi/tuotteet/kattoratkaisut/kattoristikot