Olet täällä

Metsä Wood Kerrostalojärjestelmä

Metsä Wood Kerrostalojärjestelmän ydin ovat Kerto®-pilaripalkkirunko ja Kerto-Ripa® -elementit, joita voidaan käyttää yläpohjan lisäksi välipohjissa. Kerto-levyjä käytetään jäykistävinä rakenteina.

Järjestelmä on tehokkaimmillaan 3–4-kerroksisissa puukerrostaloissa. Järjestelmän ansiosta rakentamisaikataulua saadaan nopeutettua huomattavasti perinteisiin rakennusjärjestelmiin verrattuna.

Puukerrostalon avoin arkkitehtuuri, tehdasvalmisteiset ja siksi tasalaatuiset rakennusosat sekä rakenteiden keveys mahdollistavat joustavan tilankäytön ja rakennuksen muunneltavuuden koko sen elinkaaren ajan.

Puukerrostalon kosteat tilat voidaan toteuttaa moduuleina välipohjiin asennettavalla pintalaattarakenteella. SoundBar® -järjestelmä ratkaisee ääneneristävyyden välipohjassa.

Puukerrostalon edut

  • Nopea runkovaihe
  • Joustava tilankäyttö
  • Tasalaatuinen, koska käytetään teollisia komponentteja
  • Nopea rakentamisen kokonaisaika
  • Kokonaistaloudellinen ja kilpailukykyinen

Ekotehokkuudeltaan ylivoimainen raaka-aine

Uusiutuva ja kierrätettävä puu on erittäin ekotehokas rakennusmateriaali koko elinkaarensa ajan.

Puukerrostalon rakentaminen kuluttaa vähemmän energiaa ja synnyttää vähemmän hiilidioksidi- ja muita päästöjä kuin betonirakenteisen kerrostalon rakentaminen. Lisäksi puurakenteet toimivat hiilinieluina koko rakennuksen elinkaaren ajan. Lue lisää tästä.