Olet täällä

PRT-Pro™ - Tilaelementit

PRT-Pro tarjoaa Ammattirakentamiseen suunnitellun tilaelementtimalliston, jota voidaan käyttää lamelli- tai pistetalojen suunnittelussa. Asunnot koostuvat 1-3 tilaelementistä ja niiden avulla voidaan rakentaa jopa kahdeksankerroksisia taloja. Tilaelementti valmistetaan täysin kuivissa olosuhteissa tehtaan sisällä ja laadulliset standardit vastaavat ammattirakentajan vaatimuksiin. Tilaelementeistä voidaan muokata yksiöitä, kaksioita sekä kolmioita. Asentamista helpottavat vakioidut teräsosat ja moduulien liitosdetaljit.
 
Hartolan tehtaallamme tilaelementteihin rakennetaan valmiiksi väliseinät, sisäpinnat ja kiintokalusteet niin keittiöihin kuin wc-tiloihinkin eli teemme tilan sisältä lähes valmiiksi. Teemme tilaelementteihin myös ilmanvaihto-, putki-, viemäröinti- ja sähkötyöt.

Tilaelementit tehdään tehtaalla lähes täysin valmiiksi sisäosiltaan ja myös julkisivun osalta mikäli valittu materiaali ja toteutustapa sen mahdollistaa.

Käytämme materiaalina CLT:tä eli ristiinliimattua massiivipuuta. Matalassa rakentamisessa, kuten rivi- ja luhtitaloissa tilaelementin seinät ovat rankarakenteisia.

4-8 kerroksisissa rakennuksissa käytämme runkorakenteena CLT:tä.