Olet täällä

Termex-Selluvilla

Kierrätyspaperista valmistettu, puhallettava Termex-Selluvilla on tehokas ja korkealaatuinen lämmöneriste. Sen erinomaisuus perustuu lämmöneristyksen saumattomuuteen ja huokoisen puukuidun hengittävyyteen eli kykyyn tasata kosteutta sekä pieneen ilmanläpäisevyyteen. Selluvilla on tutkittu, turvallinen tuote ja sillä on pitkät perinteet. Selluvilla on vanhin teollisesti valmistettu lämmöneriste.

Termex-Selluvilla on elinkaariedullinen lämmöneriste. Eristämiseen sijoitettu raha tulee takaisin moninkertaisesti energiasäästönä rakennuksen elinkaaren aikana. Energiatehokkuus on todellista arkipäivän ekonomiaa.

Valitsemalla kotisi lämmöneristykseen Termex-Selluvillan teet itsellesi vaivattoman ratkaisun. Puhallusasennus on nopea ja helppo tapa eristää talosi yläpohja, seinät ja alapohja ekotehokkaasti.

Termex-Palvelukonseptin mukaisesti palvelevat Termex-Asiantuntijat kartoittavat ensin talosi lämmöneristystarpeet ja tekevät sinulle kokonaistarjouksen. Termex-Eristyspalvelu on valtakunnallinen ja ammattitaitoinen asennusverkosto, joka suorittaa eristystyön puolestasi.