Olet täällä

Timberwise Colour Collection parkettikokoelmat

Colour Collection öljyvahattu parkettikokoelma

Öljyvahatuissa Color Collection -parketeissa puun omaa sävyä ja ulkonäköä korostetaan värillisellä öljyvahalla. Lopputulokseen vaikuttavat valittu puulaji, käytetty värisävy sekä se, onko pinta hiottu vai harjattu. Valittavat värisävyt ovat valkeita, harmaita, ruskeita tai lähes tummia, myös kaksivärinen lopputulos on mahdollinen. Pintakäsittelyyn käytetään himmeäkiiltoista UV-kovetettua öljyvahaa, mikä tekee lattiasta helppohoitoisen sekä luonnollisen ja lämpimän. Öljyvahatut tuotteemme ovat valmiita käyttöön ilman lisäöljyämisiä, suoraan paketista lattiaan. Puuvaihtoehtoina ovat tammi, saarni ja lehtikuusi.

Colour Collection lakatut parkettikokoelma

Lakattujen Color Collection -parkettilattioiden kaunis väri syntyy erilaisilla sävytyksillä. Parketin pinta harjataan tai hiotaan, sävytetään ja sen jälkeen tehdään lopullinen pintakäsittely, jolloin pinnasta tulee hyvin kulutusta kestävä. Color Collection lakatut parkettikokoelma sisältää erilaisia värikäsiteltyjä ja mattalakattuja tammi- ja saariniparketteja. Tuotteita on saatavissa myös eri lajitelmilla, Select, Classic ja Rustic. Saarnituotteet on käsitelty valkeilla väreillä. Saarni ANTARCTIS tuotteella saarnen luontainen sävy pääsee kauniisti esiin valkokäsittelyn alta. Saarniparkettien pinta on harjattu, jolloin saarnen kaunis iso syykuvio pääsee oikeuksiinsa.

Suurimman osan Color Collection lakatut tuotteiden värisävyistä saa myös öljyvahattuna, joten tiloihin voi valita sekä lakattua että öljyvahattua pintaa, säilyttäen samalla yhtenäisen ilmeen ja värisävyn koko tilassa.