Olet täällä

US Woodin GOLD PRO ulkoverhouslaudat

Valmiiksi maalattua, piilonaulattavaa, samantien valmista ja hyvälaatuista. Meiltä saat sellaisen 10 vuoden täystakuulla. Ota GOLD PRO ja ulkoseinän tekeminen on niin helppoa.
 
GOLD PRO-ulkoverhouslauta on hallituissa olosuhteissa teollisesti valmiiksi asti pintakäsitelty ja piilonaulattavissa oleva ulkoverhouslauta, jolla saat kerralla valmiin ja naulattoman julkisivun. Piilonaulauksen ja valmiiksi asti tehdyn pintakäsittelyn ansioista asennuksen jälkeen saavutetaan käyttövalmis ulkoverhous, jolle takaamme 10-20 vuoden huoltomaalausvapauden. GOLD PRO-ulkoverhous on tarkoitettu ammattirakentajille ja se soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. 
 
Yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksemme ulkoverhouslautojen valmistamisesta ja pintakäsittelystä sekä Inspecta Sertifiointi Oy:n sertifioima tuotantojärjestelmämme takaavat aina ensiluokkaiset ja tasalaatuiset julkisivutuotteet. 
 
Kaikki GOLD PRO tuotteemme saat pintakäsiteltynä kaikiiin ulkomaalauskartan sävyihin.
 
Us Wood Oy:n GOLD PRO-ulkoverhouslauta valmistetaan kotimaisesta huolellisesti lajitellusta kuusipuun sydäntavarasta, joka on pituuspaketoitua, keinokuivattua (16 ±2%) ja sen laatu on A+B. GOLD PRO-ulkoverhouslautojemme käyttöpinta on kokonaan hienosahattu ja kaikki kulmat pyöristetty, minkä ansiosta maalin tarttuvuus puun pintaan on erinomainen.