Olet täällä

Verso Kuningaspaneeli ®

Versowood Kuningaspaneeli® valmistetaan lujuuslajitellusta ja halkaistusta suomalaisesta liimapuusta. Järeällä Kuningaspaneelilla® saadaan yhtämittaista seinäpintaa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Halkaistu pinta parantaa pintakäsittelyaineen tattuvuutta, lopullisen maalauksen laatua ja säänkestävyyttä.

Liimatun rakenteen ja massiivisen kokonsa johdosta Kuningaspaneeli® säilyttää ulkonäkönsä, muotonsa ja mittansa paremmin kuin perinteinen ulkoverhouspaneeli. Järeällä Kuningaspaneelilla® saadaan jopa 12 metristä yhtämittaista kieroutumatonta seinäpintaa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kestävä elementti takaa ulkoverhouksen pitkäikäisyyden ja paneelin moderni ulkonäkö kääntää katseet. Versowood Kuningaspaneeli® soveltuu sekä asuin- että toimitilarakennuksiin ja se toimii erinomaisesti myös suurissa seinäpinnoissa. Kestävä Kuningaspaneeli® on turvallinen ja näyttävä ratkaisu rakentamiseen.

Kuningaspaneelissa® käytetään vaaleaa, säänkestävää liimaa. Kuningaspaneelia® saa sekä puuvalmiina että pintakäsiteltynä. Lopullinen pintakäsittely suositellaan tehtäväksi työmaalla. Paneelin pinta on hienosahattu tai höylätty.