5.10.2020

Puupalkinto 2020 -äänestys alkaa

Puupalkinto 2020 -kilpailuun on jälleen tullut suuri määrä korkealaatuisia ehdotuksia. Palkintolautakunta on esikarsinnan jälkeen valinnut mukaan 12 kohdetta.

Puuinfon vuosittaiseen Puupalkintokilpailuun saapui suuri määrä korkealaatuisia ehdotuksia. Palkintolautakunta on esikarsinnan jälkeen valinnut mukaan 12 kohdetta.

Kilpailuun ehdotettujen kohteiden kirjo on laaja. Mukana on niin uudis- kuin saneerauskohteita vapaa-ajan asunnoista kerrostaloihin ja julkisiin tiloihin.

Yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan. Kohteiden esittely sekä äänestys löytyy Puuinfon sivustolta kohdasta Puupalkinto. Äänestys tapahtuu painamalla peukalon kuvaa kohteen esittelysivulla. Yleisön suosikiksi valitaan 30.10. mennessä eniten peukutuksia saanut kohde.

Puupalkinto jaetaan vuosittain kannustuksena rakennukselle, sisustukselle tai rakenteelle, joka edustaa korkealaatuista, suomalaista puuarkkitehtuuria tai jossa puuta on käytetty rakennustekniikkaa edistävällä tavalla.

Palkinnonsaajan valitsemista varten Puuinfo on nimennyt palkintolautakunnan, jonka jäsenet tänä vuonna ovat professori Pekka Heikkinen, Aalto yliopisto, professori Markku Karjalainen, Tampereen yliopisto ja professori Janne Pihlajaniemi, Oulun yliopisto.

Vuoden 2020 Puupalkinnon voittaja ja yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan 5.11. Puupäivä-webinaarissa. Kutsu ja ilmoittautumisohje webinaariin lähetetään erillisessä viestissä ja löytyvät linkkien julkaisun jälkeen myös Puupalkintosivustolta.