17.1.2021

Ilmoittaudu

Tervetuloa Puupäivään 4.11.2021 Messukeskuksen Siipeen 

Puupäivä (pois lukien Puumarkkinapäivä) on maksuton aktiivisesti työelämässä toimiville rakennusalan ammattilaisille; rakennuttajille (RAKLIN jäsen), rakennusliikkeille (Talonrakennusteollisuus ry:n jäsen), kuntien ja suunnittelutoimistojen arkkitehdeille, sisustussuunnittelijoille, suunnittelijoille, kaavoittajille, rakennusvalvonta- ja pelastusviranomaisille, valtionhallinnon ja kuntien poliittisille päättäjille sekä virkamiehille ja tiedotusvälineiden edustajille (pressikortti). 

Puupäivä on maksullinen muille kuin edellä mainituille, esim. tutkimuslaitosten, kehittämisorganisaatioiden, konsulttiyritysten, hanketoimijoiden, järjestöjen/yhdistysten, laite- ja elementtivalmistajien, puuelementtirakentajien, tuoteteollisuuden ja kaupan edustajille sekä eläkeläisille ja yksityishenkilöille. Puuinfo pidättää itselleen oikeuden määrittää kenelle/mille tahoille Puupäivä on maksullinen.

Osallistumismaksut: Puuinfon jäsen- ja kumppaniyritykset 275 €, muut 500 € (+ alv). Osallistumismaksu kattaa ohjelman ja siihen merkityt tarjoilut. Tarjoilut varataan vain ne ennakkoon tilanneille. Katso peruutusehdot

Puupäivään varataan opiskelijakiintiö ammattikorkeakoulujen puu- ja/tai rakennusinsinööriopiskelijoille sekä rakennusalan opiskeljoille tiedekorkeakouluissa. Varaukset kiintiöön opettajien toimesta yhteisilmoittautumisella, kysy lisää: info@puuinfo.fi. 

Sitovat ilmoittautumiset 21.10.2021 mennessä. 

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Järjestelmä lähettää sähköpostiin vahvistuksen, että ilmoittautuminen on rekisteröitynyt.

Tapahtuman järjestämisessä huomioidaan vallitseva koronavirustilanne. Selvitämme myös mahdollisuuksia hybriditapahtuman järjestämiseen, jossa mahdollisuutena on etäosallistuminen seminaareihin.

Puupäivä ilmoittautuminen

  • HUOM! Kaikilta osallistujilta (poislukien media) täydellinen, ensisijaisesti sähköinen LASKUTUSOSOITE mahdollista peruutuskululaskutusta varten.
  • https://puuinfo.fi/puupaiva/tietoa-paivista/