WEBINAARI: Näin lisäät puurakentamishankkeessa onnistumiskerrointa 14.12.

14.12.2023
WEBINAARI

Hankekehittäjille ja rakennuttajille suunnatussa webinaarissa tartumme puurakentamiseen liittyviin epävarmuuksiin ja valjastamme puun käyttöön liittyvää potentiaalia. Millaisia lähtökohtia puu materiaalina asettaa kaavoitukselle, arkkitehtuurille ja hankesuunnittelulle? Mitä vetovoimaiset kohteet meiltä ja maailmalta opettavat?

Webinaarin ajankohta: torstaina 14.12. kello 9–10

Puurakentaminen on houkutteleva vaihtoehto monenlaisissa hankemuodoissa, sillä se lisää kohteen arkkitehtuurista ja mielikuvallista arvoa sekä tarjoaa keinon ilmastopäästöjen pienentämiseksi.

Hankekehittäjille ja rakennuttajille suunnatussa webinaarissa madallamme kynnystä puurakentamisen potentiaaliin tarttumiseksi ja hankkeellesi keskeisten kysymysten ratkaisemiseksi

  • Millaisia lähtökohtia puu materiaalina asettaa kaavoitukselle, arkkitehtuurille ja hankesuunnittelulle?
  • Mitä vetovoimaiset kohteet meiltä ja maailmalta opettavat?
  • Miten monialainen hankepaja voi ratkaista tärkeimmät kysymykset oman hankkeen ideointi-, kehitys- tai suunnitteluvaiheessa?

Maksuttoman webinaarin luotsaavat puurakentamisen hankkeissa kouliintuneet arkkitehti- ja pääsuunnittelun, rakennuttamisen sekä rakennesuunnittelun asiantuntijat Jaakob Solla, arkkitehti, toimialajohtaja, Anniina Komulainen, projektipäällikkö, Henri Salonen, kehityspäällikkö, A-Insinöörit / AINS Group

Lämpimästi tervetuloa, tavataan webinaarilinjoilla!

ILMOITTAUDU MUKAAN
https://www.ains.fi/webinaari-nain-lisaat-puuhankkeesi-onnistumiskerrointa

Lisätiedot
JÄRJESTÄJÄ
A-Insinöörit
Niina Järvinen, markkinointipäällikkö
niina.jarvinen@ains.fi
puh. +358 40 842 1424