21.7.2020

Mestarihalli

Tilaa tarvitaan nykyään mitä moninaisimpiin tarpeisiin. Kasvukeskuksissa tilaa on rajoitetusti eikä ihmisillä ole tilaa säilyttää tavaroitaan tai harrastusvälineitään. Samaan aikaan monet yritykset tarvitsevat nopeasti rakentuvia tiloja pystyäkseen vastaamaan asiakkaittensa muuttuviin tarpeisiin. Ratkaisu on FM-Hausin nopeasti rakentuva ja moneen taipuva Mestarihalli.

Halli joka tarpeeseen

Suurelementtirakentamisen edelläkävijänä tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun jokaiseen tilatarpeeseen. Suunnittelemme ja toteutamme puuelementtirakenteiset hallit niin teollisuuden, varastoinnin, kaupan kuin maatalouden käyttöön. Meiltä voit tilata niin kylmän hallin kuin lämpimän tuotantotilan. Hallin koko, muoto, eristys, ulkonäkö ja pintaverhoilumateriaalit ovat kaikki joustavasti räätälöitävissä.

Miksi tehdä kaikki itse?

Kannamme asiakkaan puolesta vastuun hallin koko suunnittelu- ja tuotantoketjusta. Rakentamisen lisäksi toimitamme tarvittaessa hallin lupadokumentit ja arkkitehtisuunnitelmat. Sisätiloissa valmistetut elementit suojataan sateelta ja tuiskulta myös pystytysvaiheessa.

Toimituspaketti sisältää rakennuksen rungon, kattoristikot, vesikatteen ja ulkoverhouksen. Sopimuksen mukaan halleihin on saatavilla samalla myös lämmöneristeet, ikkunat sekä ovet. Elementtihallit toimitetaan aina asennettuna.

Teollisen ei tarvitse tarkoittaa tylsää

Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen Mestarihallin yksilöllisesti asiakkaan toiveiden perusteella. Miltä sinun Mestarihallisi voisi näyttää? Onko siinä pelti- vai puuverhoilu? Vai ehkä näyttävä kivipinnan rappaus ja isot päätyikkunat?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun toiveidesi mukainen tila!

Mestarihalli soveltuu mm.

  • teollisuus- ja varastotiloihin
  • maneeseihin

Tutustu referensseihin FM-Hausin nettisivuilla.

Lue lisää FM-Hausin nettisivuilta. 

Ota yhteyttä