21.7.2020

Mestarimoduuli julkiseen rakentamiseen

Mestarimoduuli julkiseen rakentamiseen valmistuu hetkessä ja laajenee, muuttuu ja siirtyy tarpeen mukaan.

Moduuleista rakentaminen on oikea ratkaisu silloin, kun tilantarve on muuttavaa tai rakennuksen käyttötarvetta ei voida täysin arvioida pidemmällä aikavälillä. Nopeasti valmistuva tila on edullinen ylläpitää, eikä sen remontointiin tai ylläpitoon tarvitse sitoutua vuosikymmeniksi eteenpäin. Jos rakennukselle ei ole enää käyttöä, se voidaan siirtää muualle ja hyödyntää uudelleen.

Nopeus on valttia

Moduulirakentamisen ansiosta valmiit tilat voidaan pystyttää paikoilleen vain muutamassa viikossa. FM-Haus hoitaa kaiken rakennuksen 3D-suunnittelusta valmistamiseen ja asentamiseen asti. Asiakkaalle jää vain avainten vastaanottaminen. Moduuleista rakentaminen on myös tehokasta, mikä näkyy kokonaiskustannuksissa.

Kestää ja muuntautuu

Yksi tila voi vuosien aikana toimia esimerkiksi kauppana, palvelutalona tai ravintolana. Lisäämällä tai poistamalla lohkoja rakennusta saadaan muokattua yhä uudelleen. Rakennustapa ei kuitenkaan näy päällepäin ja rakennusten ulkoasu pystytään toteuttamaan täysin asiakkaiden toiveiden mukaiseksi.

Sateilta suojassa

FM-Hausin rakentamat tilat ovat täydellinen ratkaisu myös silloin, kun halutaan välttyä ikäviltä home- ja sisäilmaongelmilta. Tilat rakennetaan lämpimissä tuotantotiloissa Jokioisten tehtaalla ja suojataan kutistemuovilla kuljetusta varten, jolloin ne eivät pääse altistumaan säälle missään vaiheessa.

Mestarimoduuli soveltuu

  • kauppa ja myymälätiloihin
  • päiväkoteihin ja kouluihin
  • terveydenhuollontiloihin
  • ravintoloihin

Tutustu referensseihin FM-Hausin nettisivuilla. 

Lue lisää FM-Hausin nettsivuilta.

Ota yhteyttä