22.7.2020

Fontefire WF – palosuoja puulle, paloluokka B-s1, d0

Fontefire WF on vesiohenteinen palosuojamaali puupinnoille parhailla mahdollisilla palosuojausominaisuuksilla. Palotilanteessa Fontefire WF muodostaa eristävän kerroksen puun päälle.

Paloluokka B-s1, d0

Fontefire WF on hyväksytty puumateriaalien korkeimpaan paloluokkaan B-s1, d0 standardin EN 13501-1:2007+A1:2009 mukaisesti.

Sama tuote puupinnoille sekä sisällä että ulkona

Fontefire WF soveltuu sekä ulkoverhousten että sisäpaneelien käsittelyyn osana palosuojamaalausjärjestelmiä.

Sisältää maalikalvoa suojaavia aineita

Sisältää fungisideja. Voidaan käyttää suoraan puupinnalla, suojaa homeelta, sekä leväkasvustolta ja muilta mikrobeilta. Erillistä puunsuojaa ei tarvita, mikä säästää tuotantokustannuksia.

Fontefire WF on kehitetty yhteistyössä puuteollisuuden kanssa ja sen ominaisuudet on optimoitu teolliseen pintakäsittelyyn.

Lue lisää Fontefire WF:stä.

Tuoteseloste

  • Vesiohenteinen palosuojamaali puupinnoille parhailla mahdollisilla palosuojausominaisuuksilla. Palotilanteessa Fontefire WF muodostaa eristävän kerroksen puun päälle.
  • Tuote täyttää seuraavat vaatimukset: Reaction to fire. Ignitability of building products, class B-s1, d0 according to EN 13501-1:2007+A1:2009.
  • Sisältää suoja-aineita, jotka suojaavat maalipintaa homehtumiselta.
  • Yksi tuote sekä sisä- että ulkopuupinnoille.
  • Käytetään palamista hidastavana maalina puu-, kuitulevy-, lastulevy- ja vaneripinnoilla teollisissa maalausprosesseissa.
  • Riittoisuus 46±2%

Lue lisää Tikkurilan nettisivuilta.