14.6.2021

TENMAT Vent FireStop – tuuletusontelon paisuva palokatkonauha EI 30 / EI 60

TENMAT VENT FireStop on palotilanteessa lämmöstä laajeneva palokatkonauha, joka tarjoaa yksinkertaisen ja kustannustehokkaan ratkaisun täyttämään seinä- ja räystäsrakenteiden tuulettuvien ontelotilojen määräysten mukaiset EI 30 / EI 60 luokkien palokatkovaatimukset.

Taipuisan rakenteensa ansiosta TENMAT VENT FireStop – ontelopalokatko mahdollistaa nopean ja helpon asennusvaiheen työmaalla sekä tehtaalla. Tuote toimitetaan 6,3 metrin rullissa. Palokatkomateriaali koostuu intumescent-massasta, joka kuumentuessaan turpoaa nopeasti ja täyttää ontelon tuuletustilan ehkäisten ilman kulun ja liekkien etenemisen. Kiinnittämiseen tarvitaan vain 4 kiinnikettä (korroosionkestäviä) metriä kohden (kiinnitys 250 mm välein – max. 150 mm päädyistä) ja tuote voidaan helposti leikata haluttuun pituuteen.

TENMAT:n passiiviset palosuojaustuotteet ovat laajasti testattuja eurooppalaisten standardien mukaisesti. Tuotteita on testattu lukuisten eri rakennusmateriaalien yhteydessä, mukaan lukien puurakenteet, jotta testitulokset saadaan mahdollisimman paljon vastaamaan realistisia käyttöolosuhteita. Polttokokeiden lisäksi myös testit ikääntymistä vastaan on suoritettu ulkopuolisen arviointilaitoksen toimesta.

Lue lisää palokatkonauhasta

Käyttökohteet:

Vahvuudet:

  • Tenmat Vent FireStop täyttää tuuletusontelon palokatkon EI 30 ja EI 60 eristävyys- ja tiiveysvaatimukset
  • sama tuote sopii aina 50 mm tuuletusväleihin asti
  • kattavasti palotestattu eri materiaaleille
  • helppo asentaa ja työstää
  • kustannustehokas
  • leikataan veitsellä haluttuun mittaan kompaktista 6,3 metrin rullasta
  • Eurofins Expert Services (ent. VTT Expert Services) – lausunto EUFI29-19000593-T1 koskien käyttöä tuulettuvissa julkisivu- ja räystäsrakenteissa Suomessa

Myynti: 
Timberfinder Oy, Karjarannantie 18, 28100 Pori
Jarno Naskali, Yrittäjä / Tekninen myynti, elementtitehtaat
+ 358 (0) 50 3422 363, jarno.naskali@timberfinder.com
Antti Jokela, Tekninen myynti, rakennusliikkeet
+ 358 (0) 45 1844 142, antti.jokela@timberfinder.com