23.7.2020

CLT-elementtien paikalleen asennus, Puurakentajat Group

Puurakentajat toimittavat rakennusalan yrityksille CLT-elementtejä paikalleen asennettuna. CLT-rakenteen etuna on nopea pystytys ja ekologisuus. CLT-elementti muodostaa tiiviin, hengittävän ja valmiin sisäpinnan, joka voidaan pintakäsitellä halutulla tavalla. Massiivipuuseinään on helppo kiinnittää kalusteet tai upottaa tarvittavat kaapeloinnit.

Jäykkyytensä ja kantavan rakenteen ansiosta CLT-runko mahdollistaa monia arkkitehtonisia mahdollisuuksia. CLT-levy on värähtelemätön, paloturvalllinen ja ekologinen rakennusmateriaali. Toimitamme CLT-rungot asennettuna ja halutulla viimeistelyasteella. 

CLT-rakentamisen edut

  • Elementti on samanaikaisesti valmis sisäseinä sekä kantava rakenne, nopeuttaen näin rakentamista. Elementit voidaan työstää haluttuihin mittoihin hyvin tarkasti, jolloin rakennus on tiivis ja viimeistelty.
  • Elementit valmistetaan hallituissa olosuhteissa etukäteen varmistaen korkean laadun sekä rakenteiden saamisen kuivana rakennuspaikalle
  • CLT-elementillä on hyvä ääni- sekä lämpöeristävyys. Massiivipuu sekä ristiinliimattu rakenne on jäykkä ja lähes värähtelemätön.
  • Hyvä paloturvallisuus. Massiivipuu hiiltyy, mutta ei syty nopeasti sekä säilyttää rakenteellisen lujuuteensa tulipalon sattuessa.
  • Ekologisuus. Elementtien valmistukseen voidaan käyttää nopeasti uusiutuvaa, kestävästi kasvatettua metsäpuuta. Valmistuksessa hukkapuun osuus on pieni.
  • Hengittävyys ja terveellisyys. Massiivipuun ja selluvillan yhdistelmä aikaansaa kestävän ja sisäilmaltaan terveen talon. Kohdissa, joissa massiivipuuelementin käyttö ei ole mahdollista, käytämme ilmansulkupaperia.

CLT-Puurunkourakat

Olemme erikoistuneet suurten kohteiden CLT-puurunkourakoihin; kerrostalot, koulut, toimisto- ja teollisuusrakennukset. 

Referenssejä mm: Jätkäsaari Woodcity, Puukerrostalo Tuomarinkulma.

Lisää tietoa Puurakentajat Groupin nettisivuilta.

Myynti: 
Ota yhteyttä
Puurakentajat Group
Niemistöntie 15, 07980 Kuninkaankylä