22.7.2020

Stora Enson pihatuotteet

Stora Enso tarjoaa piha- ja ympäristörakentamiseen luonnollisia, turvallisia ja kestäviä vaihtoehtoja piharakentamiseen. ThermoWood-tuotteet soveltuvat käytettäväksi myös vedenottopaikkojen ja rannan läheisyydessä, koska niistä ei vapaudu haitallisia kemikaaleja luontoon.

Stora Enso ThermoWood®

Stora Enso ThermoWood® -tuotteet ovat ympäristöystävällinen valinta terasseille ja puutarhaan. ThermoWoodin valmistus perustuu lämpöön ja vesihöyryyn. Lämpökäsittely parantaa huomattavasti puun lahonkestoa sekä mitta- ja muotopysyvyyttä, minkä vuoksi aidat, säleiköt ja terassit säilyttävät alkuperäisen muotonsa. Lämpökäsittelyn ansiosta tuote on läpikotaisin kauniin ruskeansävyinen, ja pihkaton. Käsittelemätön tuote harmaantuu luonnollisesti, mutta säännöllinen pintakäsittely säilyttää ruskean sävyn. ThermoWood on kaunis, kestävä, ekologinen ja nykyaikainen tuote piha- ja puutarharakentamiseen.

ThermoWood -tuotteet

Pinnalta uritettuja ThermoWood -terassilautoja valmistetaan kolmea eri leveyttä (93, 117, 140 mm), joista kaksi leveintä voidaan EasyFix-kiinnityksen avulla asentaa kätevästi ilman ruuveja.

Tuoteperheeseen kuuluu lisäksi pergolan rakentamiseen soveltuvia ympärihöylättyjä lankkuja (93 ja 140 mm), säleikköjen ja aitojen rakentamiseen tarkoitettu suunnikasrima (26×68 mm) sekä hieman kapeampi vinorima (28/42×42 mm). Valikoimaan sisältyy lisäksi liimattu lämpöpuutolppa, joka on kooltaan 86×86 mm.

Ulkoverhoukset

ThermoWood on kestävä pintaratkaisu ulkoverhouksiin. Ulkoverhouslaudassa korostuvat lämpöpuun parhaat ominaisuudet: mittapysyvyys ja pihkattomuus. Lämpöpuu kutistuu ja turpoaa kosteuden muutoksissa normaalia puutavaraa huomattavasti vähemmän, mikä takaa yhtenäisen ja kestävän pinnan. Pihkattomuutensa ansiosta pintakäsittely ei vaurioidu.

Lue lisää Stora Enson nettisivuilta

Myynti: 
Matti Mönkkönen, Teolliset komponentit, Stora Enso Wood Products
puh +358 400 677558
matti.monkkonen@storaenso.com
Jouni Häyrinen, Uimaharjun yksikkö, Stora Enso Wood Products
puh +358 40 350 3850
jouni.hayrinen@storaenso.com