22.7.2020

KoskiPly eco transparent – huonekaluvaneri

KoskiPly eco transparent on dekoratiivinen koivuvaneri, joka täydellinen materiaalivalinta huonekaluille ja seinien panelointiin.

KoskiPly eco transparent on värillinen koivuvaneri läpikuultavalla pinnalla dekoratiiviseen käyttöön. Koivuvaneri on erinomainen valinta designhuonekalujen materiaaliksi, seinäpaneeliksi ja puusepänteollisuuden tarpeisiin. Tuotteen erinomaiset ominaisuudet antavat sinulle vapauden keskittyä suunnitteluun.

Huonekaluvaneri useissa värivaihtoehdoissa antaa vapauden suunnitella

KoskiPly eco transparent on jokaisen huonekalusuunnittelijan ja valmistajan valinta, sillä ohut koivuvaneri on saatavana useissa kirkkaissa ja inspiroivissa väreissä. RAL-värit ja läpikuultava melamiinipinnoite jättävät puunsyykuvion näkyviin ja näyttävät koivuvanerilevyn luonnollisuuden ja sorvatun koivuviilun yksilöllisyyden. Aidot vanerireunat antavat mille tahansa KoskiPly eco transparent -koivuvanerista suunnitellulle tuotteelle viimeisen silauksen.

Korkealaatuiset pinta- ja sisäviilut takaavat koivuvanerin helpon työstämisen CNC-koneella tai laser- ja vesileikkaamalla

KoskiPly eco transparent ohut koivuvaneri on valmistettu pohjoismaisesta koivusta jalostetuista korkealaatuisista pinta- ja sisäviiluista. Sorvatun koivuviilun puunsyykuviot näkyvät hyvin värjätyn pinnan läpi.

Tasaisen ja luotettavan laadun ansiosta, huonekaluvaneri on helppo työstää perinteisillä puuntyöstökoneilla. Lisäksi myrkytöntä KoskiPly eco transparent -koivuvaneria voidaan työstää turvallisesti CNC-koneilla sekä laser- ja vesileikkaamalla. Helpon työstettävyyden vuoksi sinä voit keskittyä suunnitteluun ja luomaan mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Koivuvanerilevy on turvallinen niin ihmisille kuin eläimillekin, ja se täyttää EN 71-3 sertifikaatin vaatimukset eli sitä voidaan käyttää turvallisesti lelujen ja lastentarvikkeiden valmistamiseen.

Kestävä melamiinipinnoite parantaa koivuvanerin pinnan suorituskykyä

KoskiPly eco transparent on huonekaluvaneri kestävällä ja läpikuultavalla melamiinikalvolla. Melamiinipinnoite takaa korkealaatuisen sekä sileän, viimeistellyn pinnan. Vahva ja kestävä pinnoite tekee koivuvanerilevystä hyvin kulutusta kestävän.

KoskiPly eco transparent -huonekaluvanerin edut asiakkaalle

  • Värjätty, sileä pinta, joka on pinnoitettu kulutuksenkestävällä melamiinikalvolla.
  • Saatavana perusväreissä: valkoinen 9001, sininen 5010, tummanharmaa 7030, vaaleanharmaa 7001, vaaleansininen 5024 sekä erikoisväreissä. Kaikki värit jättävät puunsyykuvion näkyviin.
  • aidot ja tyylikkäät vanerireunat
  • soveltuu käytettäväksi lastentarvikkeisiin ja leluihin
  • helppo työstää perinteisillä puuntyöstökoneilla
  • ympäristöystävällinen tuote, hajusteeton ja mauton
Paksuus5, 7 ja 9 mm
MateriaaliKoivusta valmistettu suomalainen viilu
PintakäsittelyPinnoitettu kulutuksenkestävällä melamiinikalvolla.
VäriSaatavana perusväreissä: valkoinen 9001, sininen 5010, tummanharmaa 7030, vaaleanharmaa 7001, vaaleansininen 5024 sekä erikoisväreissä. Kaikki värit jättävät puunsyykuvion näkyviin.

Käyttökohteet:

  • huonekalut kuten pöydät, tuolit ja hyllyt
  • puusepänteollisuuden tuotteet
  • seinien verhous ja seinäpaneelit
  • korut, lelut, kortit ja muut pienesineet, jotka halutaan työstää laser- tai vesileikkaamalla

Lue lisää Koskisen nettisivuilta.

Ota yhteyttä