29.7.2020

Pintamaalattu ulkoverhous

Teollisesti sävytetty, kahteen kertaan pintamaalattu ulkoverhous säästää työmaalla maalin lisäksi suuren työmäärän. Työmaalle jää tehtäväksi vain naulan jälkien ja pinnan nopea, kosmeettinen viimeistelymaalaus.

Pintamaalaus on käsittely jossa tehdään puuvalmiin tuotteen pintaan yksi pohjamaalauskerros ja sen päälle kaksi pintamaalauskerrosta kolmelle näkyvälle pinnalle maalitoimittajan ohjeiden mukaisesti.

Teollisen pintamaalauksen hyödyt:

  • takaa tasalaatuisen lopputuloksen, koska puun kosteus ja maalausolosuhteet ovat aina vakiot
  • loppukäsittelyiden ansiosta paneelit kestävät paremmin ulkoiset rasitukset
  • suojaa puuta kosteudelta ja auringonvalolta
  • valmiiksi tehty pintamaalaus vähentää rakennuksella tehtävien töiden määrää.

Veljekset Vaaran ulkoverhouspaneelit valmistetaan pohjoisen hitaasti kasvaneesta kuusesta. Se tarkoittaa suurempaa sydänpuun osuutta ja tiheämpää syyrakennetta sekä keskimääräistä pienempää oksien kokoa.

Pintamaalaus takaa ulkoverhoilun korkealaatuisen ilmeen ja hyvän säänkestävyyden. Vakioiduissa olosuhteissa tehty teollinen pohjamaalaus ja kaksi pintamaalauskerrosta takaavat ulkoverhouksen ja maalipinnan kestävyyden. Pintamaalaus säästää työmaalla aikaa, vaivaa ja kustannuksia, sillä tehtäväksi jää vain nopea viimeistelymaalaus.

Kaikkia ulkoverhousprofiileja on saatavana pohja-, väli- ja pintamaalattuina. Tuotekorteista löydät pohjamaalien vakiosävyjen lisäksi mm. profiilikuvat, mitat, valokuvia sekä teknisiä tietoja.

Katso koko ulkoverhoustuotevalikoima

Käytämme pohjamaalauksessa Teknoksen teollisen pintakäsittelyn tuotteita. 

Lue lisää Veljekset Vaaran nettisivuilta.

Myynti: 
Myynnin yhteystiedot
Jälleenmyyjät