29.7.2020

Välimaalattu ulkoverhous

Teollinen välimaalaus, joka suoritetaan kuivissa ja hallituissa olosuhteissa suojaa osaltaan jo työn aikana verhousta sateelta ja auringon valolta. Käsittely joudutaa maalaustöitä työmaalla koska asennuksen jälkeen voidaan maalata suoraan viimeinen pintamaalauskerros.

Välimaalaus on käsittely jossa tehdään puuvalmiin tuotteen pintaan yksi pohjamaalauskerros ja sen päälle yksi pintamaalauskerros kolmelle näkyvälle pinnalle maalitoimittajan ohjeiden mukaisesti.

Teollisen pohjamaalauksen hyödyt:

  • kustannustehokkuus, rakentaminen paikan päällä nopeutuu
  • varmistaa tasaisen lopputuloksen, koska puun kosteus ja maalausolosuhteet ovat aina vakiot
  • luo hyvän tartuntapohjan pintamaalille, minkä ansiosta pintakäsittely kestää paremmin ulkoiset rasitukset
  • suojaa puuta kosteudelta ja auringonvalolta ennen varsinaista pintamaalausta
  • jouduttaa maalaustöitä siinä tapauksessa, että pinta halutaan maalata heti asennuksen jälkeen
  • antaa rakentajalle aikaa, jos lopullinen pintamaalaus halutaan tehdä vasta myöhemmin.

Veljekset Vaaran ulkoverhouspaneelit valmistetaan pohjoisen hitaasti kasvaneesta kuusesta. Se tarkoittaa suurempaa sydänpuun osuutta ja tiheämpää syyrakennetta sekä keskimääräistä pienempää oksien kokoa.

Välimaalaus nopeuttaa rakentamista selvästi, sillä tehtaalla tehdään valmiiksi pohjamaalaus ja yksi pintamaalauskerros laudan kolmelle näkyvälle pinnalle. Välimaalaus tehdään teollisesti kuivissa sisätiloissa, mikä varmistaa ulkoverhousprofiilien tasalaatuisuuden ja maalipinnan kestävyyden. Lopullisen pintamaalaukse voi tehdä heti asennuksen jälkeen tai halutessaan myöhemminkin, sillä välimaalaus antaa verhoilulle hyvän säänkeston.

Kaikkia ulkoverhousprofiileja on saatavana pohja-, väli- ja pintamaalattuina. Tuotekorteista löydät pohjamaalien vakiosävyjen lisäksi mm. profiilikuvat, mitat, valokuvia sekä teknisiä tietoja.

Katso koko ulkoverhoustuotevalikoima

Lue lisää Veljekset Vaaran nettisivuilta.

Myynti: 
Myynnin yhteystiedot
Jälleenmyyjät