10.6.2024

Ohjelma

Puupäivä 2024 tarttuu ajankohtaisiin aiheisiin ja pyrkii syventämään tietoisuutta, vuoropuhelua ja ymmärrystä puurakentamisen tilasta, tulevaisuudesta ja tarvittavista toimista. Tavoitteenamme on edistää rakentamisen vihreää siirtymää hyödyntäen uusiutuvaa hiiltä varastoivaa materiaalia.

Puumarkkinapäivässä kuulet puutuotteiden ajankohtaisen markkinatilanteen kotimaassa ja ulkomailla. Toimialaraportti valaisee puutuotetoimialan toimintakuntoa.

Suunnittelijapäivän anti on korkealaatuista puuarkkitehtuuria, teknisiä ratkaisuja ja kiertotaloutta. Päivän päätteeksi jaetaan Puupalkinto.

Rakennuttajapäivä on suunnattu rakennusalan keskeisille toimijoille. Päivässä käydään läpi keinoja vähentää rakennushankkeen ympäristökuormitusta ja parantaa tuottavuutta puun käytön avulla. Keskustelujen avulla pyritään ymmärtämään minkälaisia prosesseja ja päätösvaiheita puurakennushanke sisältää ja miten teollisuuden tulisi auttaa päätöksenteossa.

Sisustusseminaari pyrkii tuomaan ajatuksia puutuotteiden innovatiiviseen käyttöön sisustuksessa. Kiertotalous- ja digitaalisuusteemojen kautta tutustutaan toteutettuihin kohteisiin ja innovatiivisiin suunnitteluratkaisuihin.

Ohjelman suunnittelu on työn alla. Mikäli sinulla on ehdotuksia tai ajatuksia, ota meihin rohkeasti yhteyttä info@puuinfo.fi!

Tapahtuman järjestää Puuinfo Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään.