14.9.2021

Uutiset

Puupäivän esitykset ja palautteen satoa

Vuonna 2021 Puupäivä oli kokonaan virtuaalinen, ja siihen osallistui 1100 ihmistä. Puupäivän tallenteet ja esitysaineistot löytyvät Puuinfon verkkosivuilta.
Keräsimme osallistujilta myös palautetta tapahtumasta, ja sitä tuli kiitettävästi. Käytämme palautetta tulevien Puupäivien kehittämiseen.
Lue yhteenveto palautteesta

Puupäivän ohjelma on julkaistu

Virtuaalisen Puupäivän 4.11.2021 neljän rinnakkaisseminaarin poikkileikkaavana teemoina ovat kilpailukyky, digitaalisuus ja ympäristövaikutukset.
Ohjelmaa seurataan tapahtuma-alustalla ohjelmasaleissa. Jokainen Puupäivään ilmoittautunut saa henkilökohtaisen linkin, jolla pääsee virtuaalitapahtumaan. Tapahtuman jälkeen kaikista luennoista jää tallenne, joten nyt mikään esitys ei mene sivu suun!
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan

Puupäivä ilmoittautuminen on avattu ja ohjelma julkaistu

Virtuaalisen Puupäivän 4.11.2021 ilmoittautuminen on nyt avoinna. Nyt voit osallistua mistä, milloin ja miten vain!
Ilmoittaudu mukaan

Puupäivä 4.11.2021 etänä

Vuoden 2021 Puupäivää vietetään virtuaalisesti etäyhteyksin. Päivässä on luvassa paljon ohjelmaa ja yhteistyökumppanit ovat mukana virtuaalinäyttelyssä.
Puupäivässä 4.11.2021 on neljä rinnakkaisseminaaria, joita pääsee seuraamaan tapahtumasivustolla, kaikista seminaareista jää tallenteet, joten mikään esitys ei mene sivu suun! Yhteistyökumppanit ovat mukana virtuaalinäyttelyosastoilla ja voit pitää yhteyttä chatti ominaisuudella muihin osallistujiin! Avaamme ilmoittautumisen pian!

Puupäivä 4.11.2021 järjestetään hybriditapahtumana

Puupäivä 2021 toteutetaan hybriditapahtumana, jossa on mahdollisuus etäosallistumiseen osaan seminaareista.
Puupäivän aikana rinnakkaisissa seminaareissa esitellään puurakentamisen ajankohtaisimmat teemat ja kohteet meillä ja muualla. Päivän aikana voi myös tutustua yhteistyökumppaneiden tuote- ja palvelutarjontaan sekä verkostoitua alan ihmisten kanssa.
Ilmoittaudu

Puupäivän sponsoriksi Saint-Gobain

Saint-Gobainin brändit tarjoavat kattavan valikoiman tuotteita, järjestelmiä ja ratkaisuja, jotka tehostavat rakentamista ja soveltuvat kaikentyyppiseen rakentamiseen rakennusten käyttäjien hyvinvoinnista tinkimättä.
Gyproc | Ecophon | ISOVER | Weber Finland | Saint-Gobain PAM | Leca Finland
Lue lisää

Ehdota 2021 Puupalkinnon saajaa

Puuinfo Oy kutsuu suunnittelijoita, rakennuttajia, rakentajia sekä muita rakennetusta ympäristöstä kiinnostuneita tekemään ehdotuksia vuoden 2021 Puupalkinnon saajaksi.
Puuinfo Oy kutsuu suunnittelijoita, rakennuttajia, rakentajia sekä muita rakennetusta ympäristöstä kiinnostuneita tekemään ehdotuksia vuoden 2021 Puupalkinnon saajaksi. Puupalkinto annetaan rakennukselle, sisustukselle tai rakenteelle, joka edustaa korkealaatuista suomalaista puuarkkitehtuuria tai jossa puuta on käytetty innovatiivisella tavalla. Ehdotettavien kohteiden tulee valmistua heinäkuun 2021 loppuun mennessä. Lue lisää
Lue lisää

Puupäivä 4.11.2021 Messukeskus Siipi, Helsinki​

Vuoden 2021 Puupäivää vietetään torstaina 4.11.2021 Helsingin Messukeskuksen Siivessä. Toivotamme Puupäivävieraat ja yhteistyökumppanit tervetulleiksi alan kärkitapahtumaan!
Puupäivän 2021 ohjelmaa valmistellaan kevään aikana ja se julkaistaan tapahtumasivustolla puupaiva.com. Puupäivän järjestää Puuinfo Oy. Tänä vuonna tapahtumassa on neljä rinnakkaisseminaaria, joiden poikkileikkaavana teemoina ovat kilpailukyky, digitaalisuus ja ympäristövaikutukset

Vapaana enää pari ständipaikkaa

Näyttelyssä on vielä muutama ständipaikka vapaana, jos haluatte olla mukana kannattaa ottaa nopeasti yhteyttä!
Yritykset voivat hyödyntää Puupäivää tuotteidensa ja ratkaisujensa esittelyyn sekä asiakkaiden tapaamiseen. Puupäivään osallistuu vuosittain yli 1000 rakennusalan ammattilaista. Kohderyhmänä ovat erityisesti rakennusalan päättäjät, rakennuttajat, rakentajat, arkkitehdit ja rakennesuunnittelijat sekä kaavoittajat ja rakennusvalvontaviranomaiset. Tapahtumaan osallistuu vuosittain myös rakennusalan opiskelijoita. Kysy lisää ja ota yhteyttä: inkariina.sipilainen@woodinks.fi