12.6.2024

Tietoa päivästä

Puuinfon valtakunnallinen ja vuosittain järjestettävä Puupäivä kokoaa yhteen satoja teollisuuden ja kaupan sekä kunta- ja rakennusalan ammattilaisia ja päättäjiä. Puupäivän aikana rinnakkaisissa seminaareissa esitellään puurakentamisen ajankohtaisimmat teemat ja kohteet. Puupäivään osallistuu vuosittain yli 1000 rakennusalan ammattilaista.

Vuoden 2022 Puupäiviin osallistui paikanpäällä lähes 1000 henkilöä ja virtuaalisesti mukana oli 180 osallistujaa. Vuonna 2023 Puupäivässä oli mukana yli 1060 osallistujaa. Lue kokemuksia päivästä täällä ja täällä.

Puupäivä 6.11.2024

Tämän vuoden Puupäivä järjestetään 6.11.2024 Messukeskuksen Siivessä. Samassa yhteydessä järjestetään myös toimialalle tarkoitettu 49. Puumarkkinapäivä.

Messukeskus Siivessä paikan päällä tapahtuvassa Puupäivässä seminaareja on useassa rinnakkaisessa linjassa. Päivän seminaariohjelman päättää Puupalkinnon jako. Lisäksi päivän aikana voi tutustua yhteistyökumppaneiden tuote- ja palvelutarjontaan näyttelyalueella sekä verkostoitua alan ihmisten kanssa. Päivään kuuluu kahvi- ja lounastarjoilu sekä Cocktail Hour näyttelyalueella. Lisäksi on mahdollista osallistua erillisveloitteiseen illalliseen.

KOHDERYHMÄT

Puupäivään ovat tervetulleita kaikki puurakentamisesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet tahot Puupäivä on tarkoitettu puutuotetoimialalle sekä aktiivisesti työelämässä toimiville rakennusalan ammattilaisille, sekä työttömille työnhakijoille; rakennuttajille, urakoitsijoille, kuntien ja suunnittelutoimistojen arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennesuunnittelijoille, kaavoittajille, rakennusvalvonta- ja pelastusviranomaisille. Puupäivä sopii myös ammattikorkeakoulujen puu- ja/tai rakennusinsinööriopiskelijoille sekä rakennusalan opiskelijoille tiedekorkeakouluissa.

Puupäivään varataan opiskelijakiintiö ammattikorkeakoulujen puu- ja/tai rakennusinsinööriopiskelijoille sekä rakennusalan opiskelijoille tiedekorkeakouluissa. Ilmoittautumisohjeet opettajien välityksellä, kysy lisää: info@puuinfo.fi. Opiskelijoiden Puupäivä sisältää seminaarit sekä kahvit ja lounaan, ei Cocktail Hour -tilaisuutta.

OSALLISTUMISKATEGORIAT, HINNAT JA PERUUTUSEHDOT

Puupäivän ilmoittautumisohjeet, kategoriat ja hinnat löydät täältä.

SEMINAARIPAIKKA

Messukeskus Siipi | Rautatieläisenkatu 3, 00520 Helsinki

Näin löydät Messukeskukseen, katso tulo-ohjeet.

Pysäköinti: Ensisijaisesti suositellaan Siiven pysäköintialuetta. Siiven pysäköinti sijaitsee Ratamestarinkadun päässä, osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13. Maksu maksuautomaatteihin tai mobiilimaksuna, lue ohjeet.

MITÄ OSALLISTUMINEN SISÄLTÄÄ?

Seminaarit

  • Tapahtumassa pääsee seuraamaan seminaareja useassa rinnakkaisessa salissa koko päivän
  • Puupäivän luentoaineistot julkaistaan Puupäivän jälkeen tapahtumasovelluksessa

Tarjoilut

  • Aamukahvi
  • Aamupäiväkahvi
  • Lounas
  • Iltapäiväkahvi
  • Cocktail hour

Lisäksi on mahdollista osallistua illalliselle (maksullinen kaikille). Paikkoja on rajoitetusti.

Näyttelyalue

Puupäivän yhteistyökumppanit esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan koko päivän ajan näyttelyalueella. Katso ketkä kaikki ovat mukana!

PUUPÄIVÄN JÄRJESTÄJÄN YHTEYSTIEDOT

Tapahtuman järjestää Puuinfo Oy, info@puuinfo.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.