29.9.2022

Tietoa päivistä

Puuinfon valtakunnallinen ja vuosittain järjestettävä Puupäivä kokoaa yhteen satoja teollisuuden ja kaupan sekä kunta- ja rakennusalan ammattilaisia ja päättäjiä. Puupäivän aikana rinnakkaisissa seminaareissa esitellään puurakentamisen ajankohtaisimmat teemat ja kohteet meillä ja muualla. Puupäivään osallistuu vuosittain yli 1000 rakennusalan ammattilaista. Vuoden 2019 Puupäiviin osallistui paikanpäällä yhteensä 1000 henkilöä ja vuoden 2021 virtuaalitapahtumassa mukana oli 1230 osallistujaa.

Puupäivä 3.11.2022

Tämän vuoden Puupäivä järjestetään 3.11.2022 Messukeskuksen Siivessä. Samassa yhteydessä järjestetään myös toimialalle tarkoitettu 47. Puumarkkinapäivä. Puupäivä 2022 toteutetaan hybriditapahtumana, jossa on mahdollisuus etäosallistumiseen osaan seminaareista.

Livetapahtuma

Messukeskus Siivessä paikan päällä tapahtuvassa Puupäivässä seminaareja on neljässä rinnakkaisessa linjassa. Päivän aikana voi tutustua yhteistyökumppaneiden tuote- ja palvelutarjontaan näyttelyalueella sekä verkostoitua alan ihmisten kanssa. Seminaareissa voit osallistua keskusteluun chatissä tapahtuma-alustalla. Päivään kuuluu kahvi- ja lounastarjoilu sekä Cocktail Hour näyttelyalueella. Päivä päätteeksi jaetaan Puupalkinto.

Virtuaalitapahtuma

Virtuaalisessa Puupäivässä pääsee seuraamaan kahta rinnakkaista seminaarilinjaa, joiden esityksen striimataan. Päivän päätteeksi pääsee seuraamaan Puupalkinnon jakoa. Myös etäosallistujat pääsevät osallistumaan keskusteluun seminaareissa chatissä. Lisäksi voi lähettää suoria viestejä toisille osallistujille tapahtuma-alustan kautta.

Tapahtuman jälkeen esitysaineistot ja striimien tallenteet on saatavilla tapahtuma-alustalla.

Tapahtuman järjestämisessä huomioidaan vallitseva koronavirustilanne.

KOHDERYHMÄT

Puupäivään ovat tervetulleita kaikki puurakentamisesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet tahot Puupäivä on tarkoitettu puutuotetoimialalle sekä aktiivisesti työelämässä toimiville rakennusalan ammattilaisille; rakennuttajille, urakoitsijoille, kuntien ja suunnittelutoimistojen arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennesuunnittelijoille, kaavoittajille, rakennusvalvonta- ja pelastusviranomaisille. Puupäivä sopii myös ammattikorkeakoulujen puu- ja/tai rakennusinsinööriopiskelijoille sekä rakennusalan opiskelijoille tiedekorkeakouluissa.

Puupäivään varataan opiskelijakiintiö ammattikorkeakoulujen puu- ja/tai rakennusinsinööriopiskelijoille sekä rakennusalan opiskelijoille tiedekorkeakouluissa. Varaukset kiintiöön opettajien toimesta yhteisilmoittautumisella, kysy lisää: info@puuinfo.fi. Opiskelijoiden Puupäivä sisältää seminaarit sekä kahvit ja lounaan, ei Cocktail Hour -tilaisuutta.

OSALLISTUMISKATEGORIAT, HINNAT JA PERUUTUSEHDOT

Puupäivän ilmoittautumisohjeet löydät täältä. Sivulla kerrotaan osallistumiskategoriat, – hinnat sekä peruutusehdot.

SEMINAARIPAIKKA

Päivä pidetään Messukeskuksen kokousmaailma Siivessä,  Messuaukio 1, 00520 Helsinki.

Saapumisohjeet: suositellaan julkisia kulkuvälineitä. Junalla Pasilan asemalle, raitiovaunut 7 ja 9.

Taksi: Taksiasema sijaitsee Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin edustalla. Taksikeskuksen yleinen tilausnumero on 0100 0700.

Pysäköinti: Ensisijaisesti suositellaan Siiven pysäköintialuetta. Siiven pysäköinti sijaitsee Ratamestarinkadun päässä, osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13. Maksu maksuautomaatteihin tai mobiilimaksuna, lue ohjeet.

Näin löydät Messukeskukseen, katso tulo-ohjeet.

MAJOITTUMINEN

Puuinfolla on hotellikiintiö Holiday Inn City Center hotelliin.

Majoitustiedot

Hotelli: Holiday Inn Helsinki City Centre
Osoite: Elielinaukio 5, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 09 54255 000
Sähköposti: hihcc@holidayinnhelsinki.fi

Aika 02.-04.11.2022

Huonetyyppi Standard

  • Hinta 167 € yhden hengen huone / vuorokausi
  • Hinta187 € kahden hengen huone / vuorokausi

Huonehinnat sisältävät runsaan buffet aamiaisen

Varaaminen

Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse osoitteesta: ihg.com/holidayinn/hotels/gb/en/find-hotels/hotel/rooms?fromRedirect=true&qSrt=sBR&qIta=99801505&icdv=99801505&qSlH=Helek&qCiD=02&qCiMy=102022&qCoD=04&qCoMy=102022&qGrpCd=PU2&setPMCookies=true&qSHBrC=HI&qDest=Elielinaukio 5, Helsinki, FI&srb_u=1
Varaukset voi tehdä varaustunnuksella Puuinfo myös puhelimitse tai sähköpostitse hotellin yhteystietoja käyttäen.
Huoneet ovat varattavissa 19.10.2022 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

PUUPÄIVÄN JÄRJESTÄJÄN YHTEYSTIEDOT

Tapahtuman järjestää Puuinfo Oy, puh. 050 336 9210, info@puuinfo.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tapahtuman järjestää Puuinfo Oy, info@puuinfo.fi