9.3.2023

Tietoa päivistä

Puuinfon valtakunnallinen ja vuosittain järjestettävä Puupäivä kokoaa yhteen satoja teollisuuden ja kaupan sekä kunta- ja rakennusalan ammattilaisia ja päättäjiä. Puupäivän aikana rinnakkaisissa seminaareissa esitellään puurakentamisen ajankohtaisimmat teemat ja kohteet meillä ja muualla. Puupäivään osallistuu vuosittain yli 1000 rakennusalan ammattilaista. Vuoden 2021 virtuaalitapahtumassa mukana oli 1230 osallistujaa. Vuoden 2022 Puupäiviin osallistui paikanpäällä lähes 1000 henkilöä ja virtuaalisesti mukana oli 180 osallistujaa. Lue kokemuksia päivästä täällä.

Puupäivä 2.11.2023

Tämän vuoden Puupäivä järjestetään 2.11.2023 Messukeskuksen Siivessä. Samassa yhteydessä järjestetään myös toimialalle tarkoitettu 48. Puumarkkinapäivä. Puupäivän 2023 toteuttamista hybriditapahtumana selvitetään. Viime vuonna tapahtuma toteutetaan hybriditapahtumana, jossa oli mahdollisuus etäosallistumiseen osaan seminaareista.

Messukeskus Siivessä paikan päällä tapahtuvassa Puupäivässä seminaareja on neljässä rinnakkaisessa linjassa. Päivän aikana voi tutustua yhteistyökumppaneiden tuote- ja palvelutarjontaan näyttelyalueella sekä verkostoitua alan ihmisten kanssa. Seminaareissa voit osallistua keskusteluun chatissä tapahtuma-alustalla. Päivään kuuluu kahvi- ja lounastarjoilu sekä Cocktail Hour näyttelyalueella. Päivä päätteeksi jaetaan Puupalkinto.

KOHDERYHMÄT

Puupäivään ovat tervetulleita kaikki puurakentamisesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet tahot Puupäivä on tarkoitettu puutuotetoimialalle sekä aktiivisesti työelämässä toimiville rakennusalan ammattilaisille; rakennuttajille, urakoitsijoille, kuntien ja suunnittelutoimistojen arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennesuunnittelijoille, kaavoittajille, rakennusvalvonta- ja pelastusviranomaisille. Puupäivä sopii myös ammattikorkeakoulujen puu- ja/tai rakennusinsinööriopiskelijoille sekä rakennusalan opiskelijoille tiedekorkeakouluissa.

Puupäivään varataan opiskelijakiintiö ammattikorkeakoulujen puu- ja/tai rakennusinsinööriopiskelijoille sekä rakennusalan opiskelijoille tiedekorkeakouluissa. Varaukset kiintiöön opettajien toimesta yhteisilmoittautumisella, kysy lisää: info@puuinfo.fi. Opiskelijoiden Puupäivä sisältää seminaarit sekä kahvit ja lounaan, ei Cocktail Hour -tilaisuutta.

OSALLISTUMISKATEGORIAT, HINNAT JA PERUUTUSEHDOT

Puupäivän ilmoittautumisohjeet, kategoriat ja hinnat ilmoitetaan myöhemmin.

SEMINAARIPAIKKA

Päivä pidetään Messukeskuksen kokousmaailma Siivessä,  Messuaukio 1, 00520 Helsinki.

Saapumisohjeet: suositellaan julkisia kulkuvälineitä. Junalla Pasilan asemalle, raitiovaunut 7 ja 9.

Taksi: Taksiasema sijaitsee Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin edustalla. Taksikeskuksen yleinen tilausnumero on 0100 0700.

Pysäköinti: Ensisijaisesti suositellaan Siiven pysäköintialuetta. Siiven pysäköinti sijaitsee Ratamestarinkadun päässä, osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13. Maksu maksuautomaatteihin tai mobiilimaksuna, lue ohjeet.

Näin löydät Messukeskukseen, katso tulo-ohjeet.

PUUPÄIVÄN JÄRJESTÄJÄN YHTEYSTIEDOT

Tapahtuman järjestää Puuinfo Oy, puh. 050 336 9210, info@puuinfo.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tapahtuman järjestää Puuinfo Oy, info@puuinfo.fi