29.6.2023

Tietoa päivästä

Puuinfon valtakunnallinen ja vuosittain järjestettävä Puupäivä kokoaa yhteen satoja teollisuuden ja kaupan sekä kunta- ja rakennusalan ammattilaisia ja päättäjiä. Puupäivän aikana rinnakkaisissa seminaareissa esitellään puurakentamisen ajankohtaisimmat teemat ja kohteet. Puupäivään osallistuu vuosittain yli 1000 rakennusalan ammattilaista. Vuoden 2021 virtuaalitapahtumassa mukana oli 1230 osallistujaa. Vuoden 2022 Puupäiviin osallistui paikanpäällä lähes 1000 henkilöä ja virtuaalisesti mukana oli 180 osallistujaa. Lue kokemuksia päivästä täällä.

Puupäivä 2.11.2023

Tämän vuoden Puupäivä järjestetään 2.11.2023 Messukeskuksen Siivessä. Samassa yhteydessä järjestetään myös toimialalle tarkoitettu 48. Puumarkkinapäivä.

Messukeskus Siivessä paikan päällä tapahtuvassa Puupäivässä seminaareja on kolmessa rinnakkaisessa linjassa. Päivän seminaariohjelman päättää Puupalkinnon jako. Lisäksi päivän aikana voi tutustua yhteistyökumppaneiden tuote- ja palvelutarjontaan näyttelyalueella sekä verkostoitua alan ihmisten kanssa. Päivään kuuluu kahvi- ja lounastarjoilu sekä Cocktail Hour näyttelyalueella. Lisäksi on mahdollista osallistua erillisveloitteiseen illalliseen.

KOHDERYHMÄT

Puupäivään ovat tervetulleita kaikki puurakentamisesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet tahot Puupäivä on tarkoitettu puutuotetoimialalle sekä aktiivisesti työelämässä toimiville rakennusalan ammattilaisille; rakennuttajille, urakoitsijoille, kuntien ja suunnittelutoimistojen arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennesuunnittelijoille, kaavoittajille, rakennusvalvonta- ja pelastusviranomaisille. Puupäivä sopii myös ammattikorkeakoulujen puu- ja/tai rakennusinsinööriopiskelijoille sekä rakennusalan opiskelijoille tiedekorkeakouluissa.

Puupäivään varataan opiskelijakiintiö ammattikorkeakoulujen puu- ja/tai rakennusinsinööriopiskelijoille sekä rakennusalan opiskelijoille tiedekorkeakouluissa. Varaukset kiintiöön opettajien toimesta yhteisilmoittautumisella, kysy lisää: info@puuinfo.fi. Opiskelijoiden Puupäivä sisältää seminaarit sekä kahvit ja lounaan, ei Cocktail Hour -tilaisuutta.

OSALLISTUMISKATEGORIAT, HINNAT JA PERUUTUSEHDOT

Puupäivän ilmoittautumisohjeet, kategoriat ja hinnat löydät täältä.

SEMINAARIPAIKKA

Messukeskus Siipi | Rautatieläisenkatu 3, 00520 Helsinki

Näin löydät Messukeskukseen, katso tulo-ohjeet.

Pysäköinti: Ensisijaisesti suositellaan Siiven pysäköintialuetta. Siiven pysäköinti sijaitsee Ratamestarinkadun päässä, osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13. Maksu maksuautomaatteihin tai mobiilimaksuna, lue ohjeet.

MITÄ OSALLISTUMINEN SISÄLTÄÄ?

Seminaarit

  • Tapahtumassa pääsee seuraamaan seminaareja kolmessa rinnakkaisessa salissa koko päivän.
  • Puupäivän luentoaineistot julkaistaan Puupäivän jälkeen tapahtumasivustolla.

Tarjoilut

  • Aamukahvi klo 8.00-9.00
  • Aamupäiväkahvi klo 10-10.30
  • Lounas klo 12.00-13.30
  • Iltapäiväkahvi klo 14.30-15.00
  • Cocktail hour klo 17.00-18.00

Lisäksi on mahdollista osallistua illalliselle (maksullinen kaikille). Paikkoja on rajoitetusti.

  • Illallinen klo 18-20, hinta 84 € (+ alv)

Näyttelyalue

Puupäivän yhteistyökumppanit esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan koko päivän ajan näyttelyalueella. Katso ketkä kaikki ovat mukana!

PUUPÄIVÄN JÄRJESTÄJÄN YHTEYSTIEDOT

Tapahtuman järjestää Puuinfo Oy, info@puuinfo.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.