25.8.2022

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumien Puupäivään tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomakkeen täällä.

Opiskelijoiden ilmoittautumiset opettajien kautta yhteisilmoittautumisella. Puuinfo ohjeistaa opettajia. Ryhmäilmoittautumisesta voi tiedustella Puuinfosta, info@puuinfo.fi.

Osallistumiskategoriat ja hinnat

Osallistumiskategoria määräytyy yrityksen/yhteisön päätoimialan (TOL), ei osallistujan oppiarvon mukaan. Puuinfo pidättää itselleen oikeuden määrittää kenelle/mille tahoille Puupäivä on maksullinen. Ilmoittautumislomakkeella ilmoitetut kategoriavalinnat tarkistetaan ja korjataan automaattisesti järjestäjän toimesta.

Huom! Kaikille julkisen sektorin toimijoille Puupäivä 2022 on maksuton myös virtuaalisesti. Ohjeet ilmoittautumislomakkeella.

Kategoria 1: Livetapahtuma / Virtuaalitapahtuma / Hybriditapahtuma
Hinta: 0 € / 65 € / 65 € (+ alv)

 • suunnittelutoimistojen arkkitehdit, rakenne- ja sisustussuunnittelijat ja muut suunnittelijat
 • rakennuttajat (RAKLIN jäsen)
 • rakennusliikkeet (Talonrakennusteollisuus ry:n jäsen)
 • valtionhallinnon ja kuntien poliittiset päättäjät, toimijat ja viranomaiset
 • opettajat ja opiskelijat (AMK ja yliopisto puu- ja rakennusinsinööriopiskelijat, rakennusalan opiskelijat sekä ylemmän ja alemman asteen opettajat)
 • media (pressikortti)

Osallistumisvaihtoehdot ja -hinnat:

 • Pelkästään livetapahtuma, Hinta 0 €
 • Pelkästään virtuaalitapahtuma, Hinta 65 € (+ alv)
 • Livetapahtuma sisältäen pääsyn virtuaalitapahtumaan (hybridi), Hinta 65 € (+ alv)

Kategoria 2: Livetapahtuma sisältäen pääsyn virtuaalitapahtumaan (hybridi)
Hinta: 275 € (+alv)

Kategoria 3: Livetapahtuma sisältäen pääsyn virtuaalitapahtumaan (hybridi)
Hinta: 500 € (+ alv)

Muut kuin kategorioissa 1 ja 2 mainitut, esim.

 • tutkimuslaitokset
 • kehittämisorganisaatiot
 • hanketoimijat
 • yhdistykset/järjestöt
 • konsulttiyritykset
 • laite- ja elementtivalmistajat
 • puuelementtirakentajat
 • tuoteteollisuus
 • kauppa
 • yksityishenkilöt

MITÄ SISÄLTÄÄ?

Puupäivä sisältää ohjelmaan merkityt seminaarit ja tarjoilut. Seminaarit ja niiden salit on merkitty ohjelmaan. Kahvi- ja lounastarjoilu sekä Cocktail Hour näyttelyalueella.

Valitse ilmoittautumislomakkeesta mihin seminaariohjelman osioon ja tarjoiluihin osallistut. Tarjoilut varataan vain ne ennakkoon tilanneille.

Livetapahtumassa pääsee seuraamaan seminaareja neljässä rinnakkaisessa salissa koko päivän. Virtuaalitapahtumassa voi seurata kahden salin striimejä. Kaikki osallistujat voivat osallistua chatteihin seminaareissa tapahtuma-alustan kautta. Puupäivän luentoaineistot ja striimien tallenteet julkaistaan Puupäivän jälkeen tapahtumasivustolla.

Virtuaaliosallistumiseen sisältyy pääsy tapahtuma-alustalle, jossa pääsee seuraamaan luentoja kahdessa rinnakkaisessa seminaarissa koko päivän, osallistumaan seminaarien chatteihin ja juttelemaan muiden osallistujien kanssa. Tapahtuman jälkeen seminaarien tallenteet ja esitysaineisto julkaistaan tapahtuma-alustalla.

Seminaarien lisäksi yritykset/yhteisöt esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan koko päivän ajan näyttelyalueella.

Peruutusehdot

Sitovat ilmoittautumiset 20.10.2022 mennessä. Esteen ilmetessä paikan voi luovuttaa kollegalle. Paikan luovuttamisesta tulee ilmoittaa etukäteen kirjallisesti. Mahdolliset peruutukset ja muutokset kirjallisesti osoitteeseen info@puuinfo.fi.

Kategoria 1:

Osallistujat, jotka valinneet pelkän livetapahtuman (Hinta 0 €):
Jos osallistuja jää saapumatta paikanpäälle peruuttamatta ilmoittautumistaan kirjallisesti ennen tapahtumapäivää, veloitamme järjestelykuluina 65 € (+ alv) jälkikäteen.

Osallistujat, jotka valinneet pelkän virtuaalitilaisuuden (Hinta 65 € + alv):
Kuluttomat peruutukset tai paikan luovutukset kollegalle veloituksetta 20.10. mennessä, minkä jälkeen veloitetaan peruutuskuluina 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuja jää saapumatta siitä ilmoittamatta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Osallistujat, jotka valinnet hybridiosallistumisen (Hinta 65 € + alv):
Kuluttomat peruutukset tai paikan luovutukset kollegalle veloituksetta 20.10. mennessä, minkä jälkeen veloitetaan peruutuskuluina 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuja jää saapumatta siitä ilmoittamatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Jos osallistuja on valinnut livetilaisuuteen tarjoiluja ja ei saavu paikanpäälle siitä ilmoittamatta veloitamme osallistumismaksun lisäksi järjestelykuluina 65 € (+alv).

Kategoriat 2 ja 3:

Kategorioiden 2 ja 3 kuluttomat peruutukset veloituksetta 20.10. mennessä, minkä jälkeen veloitetaan peruutuskuluina 50 % osallistumismaksusta.

Mikäli kategorioiden 2 ja osallistuja jää saapumatta siitä ilmoittamatta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Ilmoitetut kategoriavalinnat tarkistetaan ja korjataan automaattisesti järjestäjän toimesta.