7.8.2023

Ohjelma 2023

Puupäivä 2023 tarttuu ajankohtaisiin aiheisiin ja pyrkii syventämään tietoisuutta, vuoropuhelua ja ymmärrystä puurakentamisen tilasta, tulevaisuudesta ja tarvittavista toimista. Käymme läpi uuden hallitusohjelman kirjauksia sekä lainsäädännön uudistuksia.

Puumarkkinapäivä
Suunnittelijapäivä
Rakennuttajapäivä
Nordic Glulam Forum
Näytteilleasettajat

Puumarkkinapäivässä kuulet puutuotteiden ajankohtaisen markkinatilanteen kotimaassa ja ulkomailla. Toimialaraportti valaisee puutuotetoimialan toimintakuntoa.

Suunnittelijapäivän anti on korkealaatuista puuarkkitehtuuria, teknisiä ratkaisuja sekä digitaalisuutta ja kiertotaloutta. Päivän päätteeksi jaetaan Puupalkinto.

Rakennuttajapäivä paneutuu tänä vuonna asuntorakentamisen mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Kuulemme minkälaisin kannustimin valtio lisää puurakentamista, kenelle on tarkoitettu ”vihreä rahoitus” ja missä lähitulevaisuudessa rakennetaan vähähiilisesti.

Nordic Glulam Forum on pohjoismaisten liimapuuvalmistajien yhteinen – kaikille Puupäivän vieraille avoin – seminaari, jossa on korkeatasoinen kansainvälinen puolen päivän pituinen ohjelma.

Yhteistyössä:

Tapahtuman järjestää Puuinfo Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään.