23.4.2020

Kuvapakki

Puuinfon kuvapakki sisältää korkeatasoisia, painokelpoisia valokuvia suomalaisesta puurakentamisesta ja puutuotteista sekä niiden käytöstä rakentamisessa. Kuvat ovat jpg-tiedostomuodossa.

Voit hakea ulko- tai sisäkuvia rakennusten käyttötarkoituksen tai vapaan sanahaun avulla. Vapaa sanahaku voi olla esimerkiksi rakennuskohteen nimi, suunnittelija tms. Kuvat on jaettu seuraaviin käyttötarkoituksen mukaisiin ryhmiin:

Käyttöohje

Kirjaudu palveluun luomalla itsellesi tunnukset (Kirjaudu sisään – Luo uusi käyttäjätili), minkä jälkeen saat vahvistusviestin. Kirjautumalla palveluun hyväksyt palvelun käyttöehdot. Hae kuvia hakutoiminnoilla tai vapaalla tekstihaulla. Valitse haluamasi kuva(t) ja lataa se. Huolehdi, että kuvaajan ja kohteen suunnittelija tai tuotteen ja vähintään valmistajan nimi näkyy kuvan yhteydessä.

Käyttöehdot

Kuvien käyttö yleisinformatiivisiin tarkoituksiin esimerkiksi artikkeleiden kuvituksissa, esityksissä, opetus- ja koulutusaineistossa tai sosiaalisessa mediassa on maksutonta medialle sekä Puuinfon osakasyhdistysten jäsenyrityksille ja täyskumppaneille, jotka voivat käyttää kuvia myös kaupallisiin tarkoituksiin esimerkiksi markkinointimateriaalina. Muu käyttö erillisen sopimuksen mukaan, tiedustelut info@puuinfo.fi.

Kuvien yhteydessä tulee mainita kyseessä olevan valokuvaajan ja kohteen suunnittelijan nimi sekä tuotekuvissa tuotteen ja vähintään valmistajan nimi. Tiedot on kerrottu kuvien yhteydessä.

Kuvien käyttöehtojen noudattamisesta ja mahdollisista väärinkäytöstä aiheutuvista seuraamuksista vastaa aina kuvan lataaja. Tämä koskee myös tapauksia, jossa kuvan ladannut henkilö luovuttaa kuvan edelleen kolmannelle taholle käytettäväksi. Siirtymällä palveluun hyväksyt palvelun käyttöehdot.