24.3.2023

Yrityksille

Toivotamme kiinnostuneet yritykset mukaan hyödyntämään Puuinfon palveluita. Niiden kautta tavoitat laajasti rakentamisen ammattilaiset ja kuluttajat. Seuraavilta sivuilta saat tietoa toiminnastamme ja palveluistamme puun käytön edistämiseksi.

Puuinfon palveluissa on useita mahdollisuuksia yrityksille tuoda esiin tuotteitaan tai palveluitaan kuten kotisivuilla Tuotteet-osiossa sekä ePuu-palvelussa, joka esittelee puurakentamisen ratkaisuja. Yritykset voivat olla mukana järjestämässä koulutuksia, webinaareja ja muita tapahtumia. Puupäivä on vuotuinen suurtapahtuma, joka onnistuakseen tarvitsee yritysosallistumisia. Kuvapakkiin otetaan mielellään laadukkaita kuvia puunkäytöstä eri muodoissa. Sähköisten palveluiden (www-sivut ja uutiskirjeet) parantamiseksi otetaan yrityksiltä vinkkejä vastaan.

Mukaan toimintaan:

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Puuinfo Oy, info@puuinfo.fi

Puuinfo Oy on suomalainen yhteiskunnallinen yritys, joka ei tavoittele toiminnallaan voittoa. Yritys on perustettu yhteiskunnallista tarkoitusta varten ja mahdollinen voitto käytetään yrityksen palveluiden parantamiseen.

Puuinfon avainlippumerkki kertoo, että yrityksen tuottamat palvelut on tuotettu Suomessa ja yritys työllistää Suomessa.