24.3.2023

Puuinfon sähköiset palvelut

Puuinfo.fi on alan suosituin verkkopalvelu, josta löytyy tietoa ja ohjeita puun käytöstä niin rakentamisessa kuin muissakin kohteissa. Tietoa löytyy tuotteista, ratkaisuista ja niiden toimittajista. Suunnittelijoille löytyy ajankohtaista tietoa suunnittelun ja päätöksen tueksi. Palvelu tavoittaa sekä rakennusalan ammattilaiset että kuluttajat. Puuinfon jäsenet ja kumppanit saavat näkyvyyttä yhteystietojen, tuotesivujen ja tiedotteiden jaon muodossa.

Lue lisää jäsenyydestä ja kumppanuudesta ja liity mukaan.

Uutiskirje – Uutiskirje- ja artikkelijakelut tavoittavat laajasti rakentamisen ammattilaiset ja median. Uutiskirjeen tilaajat saavat viikoittain ajankohtaista tietoa puurakentamisesta. Uutiskirjejakelussa on noin 9 200 tilaajaa, joista kansainvälisiä on noin 1 000. Yritykset voivat näkyä uutiskirjeissä bannerilla.

Kumppanit ja jäsenet250 €/uutiskirjelähetys
Muut yritykset550 €/uutiskirjelähetys

epuu.fi – Puuinfon kehittämällä ePuu-palvelulla voi selvittää, miten puurakennushanke poikkeaa muusta rakentamisesta ja selvittää hanketta koskevat palomääräykset. Lisäksi voi tutustua erilaisiin puurakennejärjestelmiin ja valita hankkeeseen soveltuvat vaatimusten mukaiset rakenneratkaisut. Palvelusta voi myös katsoa, mitä vastaavat hankkeet Suomessa ovat aiemmin maksaneet ja löytää puisia ratkaisuja tarjoavat yritykset hankkeen kilpailutusta ja hankintoja varten.

Kumppanit ja jäsenetveloituksetta
Mikroyritykset500 €/tuote

Puu-lehti esittelee suomalaista puuarkkitehtuuria ja -rakentamista sekä edistää puutuotteiden oikeaa ja korkeatasoista käyttöä rakentamisessa ja sisustamisessa. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Puu-lehteä on julkaistu jo yli 40 vuotta. Puu-lehti on kaksikielinen (suomi/englanti). Tutustu Puu-lehden ilmoitusmahdollisuuksin ja katso Puu-lehden mediatiedot.

Kumppanit ja jäsenetHinnoista 10% alennusta
Muut yrityksetKatso mediatiedot

Puupäivä – Puuinfon valtakunnallinen ja vuosittain järjestettävä Puupäivä kokoaa yhteen satoja teollisuuden ja kaupan sekä kunta- ja rakennusalan ammattilaisia ja päättäjiä. Puupäivän aikana rinnakkaisissa seminaareissa esitellään puurakentamisen ajankohtaisimmat teemat ja kohteet meillä ja muualla. Puupäivään osallistuu vuosittain yli 1000 rakennusalan ammattilaista. Yritykset voivat hyödyntää Puupäivää monella tapaa tuotteidensa ja palveluidensa esittelyyn sekä asiakkaiden tapaamiseen.

Lue lisää Puupäivän sivuilta.

Kumppanit ja jäsenetStändipaikoista 10% alennusta, osallistumismaksu edullisempi
Muut yrityksetKatso hinnasto

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Puuinfo Oy, info@puuinfo.fi