Olet täällä

Puutieto

Suomalainen puuteollisuus valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia puutuotteita maailmanlaajuisesti. Puutuotteiden valmistuksessa on pitkä perinne. Tuotteiden valikoima on laaja sahatavarasta insinööripuutuotteisiin ja huippusuunnittelijoiden sisustustuotteisiin ja huonekaluihin. Yhteistä valmistajille on laaja puumateriaalin tuntemus, modernin teknologian hyödyntäminen ja korkealaatuinen raaka-aine, jota saadaan kestävästi hoidetuista metsistä. Tuotteet räätälöidään asiakkaan vaatimusten mukaisesti.
 
Löydät tältä sivustolta tietoa Suomen metsistä, puusta materiaalina, sahatavarasta ja jatkojalosteista, insinööripuutuotteista, puulevistä, puurakentamisesta ja sisätiloissa sekä ympäristö- ja resurssitehokkuudesta. 
 

Puutieto-osio löytyy myös eri kieliversioina (englanti, saksa, ranska, venäjä ja kiina) osoitteesta woodproducts.fi.

Englanti
Saksa
Ranska
Venäjä
Kiina


Puutuotteiden Ostajan Opas -esite

Puutuotteiden ostajan opas on perustietopaketti suomalaisista puutuotteista. Esitettä voi käyttää myynnin apuvälineenä kohdemaissa. Se on käännetty englanniksi, saksaksi, ranskaksi, venäjäksi ja kiinaksi.

Esitteiden nettiversiot löytyvät woodptoducts.fi sivustolta.

Esitteen kieliversioita voi tilata Hilppa Junnikkalalta, hilppa.junnikkala@puuinfo.fi tai osoitteesta: www.woodproducts.fi/fi/content/esite-tilaukset