24.6.2020

Opintomatkat

Puuinfo järjestää puurakentamisen opintomatkoja muun muassaa Keski-Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Viime vuosina suosittuja matkakohteita ovat olleet Itävalta, Saksa, Sveitsi, ja Ranska. Matkoilla tutustutaan valmistuneisiin rakennushankkeisiin ja tavataan hankkeiden suunnittelijoita, päättäjiä, toteutuksesta vastanneita henkilöitä ja käyttäjiä.

Puuinfon järjestämät opintomatkat sisältävät ammatillisen osuuden lisäksi lennot, majoittumisen 1 hengen huoneissa, aamiaiset, lounaat, illalliset, bussikuljetukset, opastukset sekä matkanjohtajan palvelut. Mahdollisista peruutuksista Puuinfolle aiheutuvat kulut veloitetaan. 

Matkavakuutuksesta tulee jokaisen huolehtia itse. Suosittelemme kaikille osallistujille kattavaa matkustajavakuutusta, jossa myös peruutusturva esim. sairastumisen varalle (pelkkä lääkärintodistus ei muuta peruutusehtoja).

Matkoista tiedotetaan Puuinfon uutiskirjeillä ja puuinfo.fi-sivustolla. Matkoille ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella, joka julkaistaan tällä sivulla aika, kun matkalle ilmoittautuminen on mahdollista.

Peruutusehdot

  • kun lähtöön yli 35 vrk, peruutuskulut 150 €/hlö   
  • kun lähtöön 34-15 vrk – peruutuskulut 75% matkan hinnasta
  • myöhemmin kuin 15 vrk ennen lähtöä, peruutuskulut 95% matkan hinnasta

Maksuehdot:

  • 50 %, kun sitova ilmoittautuminen on saatu, loppumaksu 31 vrk ennen matkaa