Webinaari puutuotealalle – Tuoteidean suojaus

12.9.2024
Teams

Kuinka kannattaa toimia, kun on saanut idean uudesta tuotteesta?

Hyvät tuoteideat voivat jäädä käyttämättä useastakin eri syystä ja varmasti, jos niitä ei haluta tuoda esille jäljittelyn pelossa. Ideoita, ja niistä kumpuavaa aineetonta omaisuutta, voi syntyä hetken oivalluksen sekä pitkän tuotekehityksen tuloksena. Aineetonta omaisuutta on tärkeä kehittää, käyttää yrityksen kilpailukyvyn parantamiseksi sekä suojata asianmukaisesti.

Webinaarissa käydään läpi mm. perustiedot aineettomista oikeuksista, sekä millaisia vaihtoehtoja on tarjolla idean suojaamiseksi, joko yksityishenkilölle tai osana yrityksen innovaatiotoimintaa? Millainen voi olla polku ideasta kaupalliseksi tuotteeksi ja mihin tahoihin kannattaa seuraavaksi olla yhteydessä?

Luennoitsijana toimivat Keksintösäätiön asiantuntijat. Webinaariin osallistuneille Keksintösäätiö tarjoaa maksuttoman yritys- tai henkilökohtaisen asiantuntijakonsultaation aineettomien oikeuksien hallinnan ja rahoituksen hakemisen aiheista.

  • Webinaari on maksuton, kaikille avoin ja suunnattu erityisesti puutuotealaan liittyville toimijoille ja yrityksille, suunnittelijoista, osavalmistajiin ja raaka-aineen toimittajiin asti.
  • Webinaari järjestetään Teams-sovelluksella ja osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä.  
  • Webinaari on osa Puiset kevyenliikenteen sillat – hanketta, jolla tuotetaan tietoa virkistysreittien siltojen markkinapotentiaalista ja aktivoidaan puutuotevalmistajia uusien tyyppiratkaisujen luomiseen.

Seuraavassa webinaarissa Innovaatioiden rahoitusmahdollisuudet 19.9.2024 klo 14:00 kuullaan lisätietoa tahoista, joihin kannattaa olla yhteydessä, kun etsii rahoitusta idean tai innovaation kehittämiseen kaupalliseksi tuotteeksi.

Lisätiedot
JÄRJESTÄJÄ
Suomen metsäkeskus
Johanna Pulli
projektipäällikkö
puh. 050 593 4846
johanna.pulli@metsakeskus.fi