Webinaari puutuotealalle – Innovaatioiden rahoitusmahdollisuudet pk-yrityksille

19.9.2024
Teams

Mistä voisi hakea rahoitusta tuoteidean tai innovaation kehittämiseen kaupalliseksi tuotteeksi?

Tuotekehitys on pitkäjänteistä ja resursseja vievää työtä. Loistavatkin tuoteideat voivat jäädä kokonaan hyödyntämättä koska rahoitusta ei ole, ei osata tai uskalleta hakea, tai ei ole omaa osaamista tai kumppaneita sopivan rahoituksen etsimiseen.

Webinaarissa saat perustietoa innovaatio- ja tuotekehitystoiminnasta ja sitä rahoittavista tahoista, kuinka eri tahot soveltuvat rahoitushakuun idean eri vaiheissa sekä mm. millaisia yleensä ovat rahoittajien vaatimukset, ja kuinka kannattaa varautua innovaatiorahoituksen hakemiseen?

Luennoitsijana toimivat Keksintösäätiön asiantuntijat. Webinaariin osallistuneille Keksintösäätiö tarjoaa maksuttoman yritys- tai henkilökohtaisen asiantuntijakonsultaation aineettomien oikeuksien hallinnan ja rahoituksen hakemisen aiheista.

  • Webinaari on maksuton, kaikille avoin ja suunnattu erityisesti puutuotealaan liittyville toimijoille ja yrityksille, suunnittelijoista, osavalmistajiin ja raaka-aineen toimittajiin asti.
  • Webinaari järjestetään Teams-sovelluksella ja osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä.  
  • Webinaari on osa Puiset kevyenliikenteen sillat – hanketta, jolla tuotetaan tietoa virkistysreittien siltojen markkinapotentiaalista ja aktivoidaan puutuotevalmistajia uusien tyyppiratkaisujen luomiseen.

Saman sarjan webinaarissa Tuoteidean suojaus 12.9.2024 klo 14:00 kuullaan perustietoa aineettomista oikeuksista ja vaihtoehtoja tuoteidean suojaamiseen.

Lisätiedot
JÄRJESTÄJÄ
Suomen metsäkeskus
Johanna Pulli
projektipäällikkö
puh. 050 593 4846
johanna.pulli@metsakeskus.fi