8.7.2020

Puhetta puusta!

Puhetta puusta! artikkeli- ja podcast-sarja kertoo puualan tekijöiden suulla esimerkkejä puun käytön monista mahdollisuuksista ja tulevaisuudesta. Sarja kertoo yritysten ja ihmisten tarinoita sekä tarvittavasta työstä, jolla puu saadaan metsästä valmiiksi tuotteeksi. Lisäksi sarjassa kerrotaan, minkälainen urapolku ja kouluttautuminen ovat tekijänsä kyseisiin tehtäviin johtaneet ja keskustellaan yritysten vaikutuksista ilmastomuutokseen, aluetalouteen ja työllisyyteen.

Artikkelit julkaistaan Puuinfon laajassa uutiskirjejakelussa ja sosiaalisessa mediassa ja ne ovat vapaasti median käytettävissä. Ne myös jaetaan alan oppilaitoksiin ja opinto-ohjaajille. Podcastit ovat kuunneltavissa www.puuinfo.fi sivuilla.

Puhetta puusta! -sarja on Metsämiesten Säätiön rahoittama, ja sen toimittavat Puuinfon Mikko Viljakainen ja Markku Laukkanen.