16.1.2021

Metsät ja puurakentaminen hiilikeskustelussa 2021 webinaari ke 3.2. klo 13.00.

Metsillä ja puun käytöllä rakentamisessa on keskustelussa korostunut rooli. Miten fakta ja fiktio sekoittuvat julkisessa keskustelussa, ja miten puurakentajat voisivat kehittää omaa argumentointia ja ympäristöviestintää esimerkiksi puun riittävyydestä ja käytön hyväksyttävyydestä.

Suomen metsäkeskuksen puurakentamishankkeet järjestävät webinaarisarjan, jonka kuudennessa maksuttomassa osassa erikoistutkija Henrik Heräjärvi päivittää metsä- ja hiilifaktat kaikille kiinnostuneille.

Ilmoittautumiset tulee tehdä sunnuntaihin 31.1.2021 mennessä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Puuinfo seuraa alan ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia, sekä tiedottaa niitä lukijoilleen www-sivuilla sekä uutiskirjeissä.

Tutustu:

Puuinfon webinaarit

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje