3.10.2022

Puupalkinto 2022 ehdokkaat on valittu ja yleisöäänestys on avoinna

Vuoden 2022 Puupalkintoehdokkaat on julkistettu ja yleisöäänestys avattu. Tämän vuoden Puupalkinto kisaan tuli määräaikaan mennessä 33 ehdotusta. Puupalkinnon tuomaristo analysoi ehdotukset ja valitsi näistä yksitoista kohdetta ehdolle vuoden 2022 Puupalkinnon saajaksi. Kohteet ovat mukana myös yleisöäänestyksessä.

Tänä vuonna jatkoon päässeet ehdokkaat edustavat erittäin monipuolisesti puun käyttöä erilaisessa rakentamisessa. Mukana on muun muassa erilaista julkista ja asuinrakentamista sekä kokoontumisiin tarkoitettuja siirreltäviä väliaikaisia rakennelmia.

Tutustu Puupalkinto 2022 ehdokkaisiin ja äänestä suosikkiasi osoitteessa puuinfo.fi/arkkitehtuuri/puupalkinto-yleisoaanestys

Yleisöäänestys on avoinna 30.10 asti. Puupalkinnon saaja ja yleisöäänestyksen tulos julkistetaan Puupäivässä Helsingin Messukeskuksen Siivessä 3.11.2022. 

Puupalkinto jaetaan vuosittain kannustuksena rakennukselle, sisustukselle tai rakenteelle, joka edustaa korkealaatuista, suomalaista puuarkkitehtuuria tai jossa puuta on käytetty rakennustekniikkaa edistävällä tavalla. Puupalkinto on jaettu vuodesta 1994 alkaen. Palkinnon myöntää Puuinfo Oy. Aiemmat Puupalkintovoittajat löydät täältä: puuinfo.fi/puupalkinto