12.7.2023

Puu näkyy upeasti vuoden 2023 Asuntomessuilla Loviisassa

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Kuningattarenrannan alueella Loviisassa. Messukodeissa nähdään paljon puuta sekä rakennus- että sisustusmateriaalina.

Luonnonmateriaalit ja luonnollisuus näkyvät kohteiden sisustuksessa. Sisustamiseen on käytetty kestäviä ja ajattomia materiaaleja ja panostettu siihen, että tiloissa viihdytään pitkään.

Pehmeitä ja lämpimiä sävyjä on elävöitetty näyttävillä yksityiskohdilla. Koivun ja tammen rinnalle ovat nousseet myös perinteiset puulajit kuusi ja mänty. Villa Havussa vaalea puu verhoaa niin seiniä, kattoa kuin lattiaakin. Puupinnat tekevät tilasta kodikkaan ja luovat lämpimän ja rauhoittavan tunnelman.

Myös tummaa puuta nähdään esimerkiksi tehosteseininä, kattopaneeleina ja rimaseininä. Puu on käsitelty tumman ruskeisiin sävyihin, ja luonnollinen pinta saa näkyä, eikä puun omia luonnollisia kuvioita tai oksia yritetä piilotella.

Asuntomessut avoinna 7.7. – 6.8.2023.

Loviisan messukodit