3.10.2023

Puupalkinto 2023 ehdokkaat on valittu

Vuoden 2023 Puupalkintoehdokkaat on julkistettu ja yleisöäänestys avattu. Tämän vuoden Puupalkinto kisaan tuli 29 ehdotusta. Tuomaristo kävi jokaisen ehdotuksen huolellisesti läpi ja valitsi näistä 12 kohdetta ehdolle vuoden 2023 Puupalkinnon saajaksi.

Tänä vuonna jatkoon päässeet ehdokkaat edustavat monipuolisesti puun käyttöä. Mukana on julkisia rakennuksia, asuinrakennuksia, monitoimitiloja, kouluja sekä vapaa-ajan rakennuksia.

Tutustu Puupalkinto 2023 ehdokkaisiin ja äänestä suosikkiasi osoitteessa: https://puuinfo.fi/arkkitehtuuri/puupalkinto-yleisoaanestys/

Yleisöäänestys on avoinna 30.10. asti. Puupalkinnon saaja ja yleisöäänestyksen tulos julkistetaan Puupäivässä Helsingin Messukeskuksen Siivessä 2.11.2023. 

Puupalkinto jaetaan vuosittain kannustuksena rakennukselle, sisustukselle tai rakenteelle, joka edustaa korkealaatuista, suomalaista puuarkkitehtuuria tai jossa puuta on käytetty rakennustekniikkaa edistävällä tavalla. Puupalkinto on jaettu vuodesta 1994 alkaen. Palkinnon myöntää Puuinfo Oy.