1.12.2023

Metsämiesten Säätiön apurahahaku on auki 31.1.2024 saakka

Osana käynnissä olevaa 75 v juhlavuottaan, Metsämiesten Säätiö kasvattaa apurahan jakoaan 100 000 eurolla 1,8 milj. euroon 1.12.2023 – 31.1.2024 auki olevassa apurahahaussa. Päätökset apurahoista tehdään 13.3.2024. Apurahat suunnataan Säätiön julkisen strategian mukaisesti osaamiseen, hyvinvointiin, verkostoihin, tunnettuuteen, metsäkulttuuriin ja ennakointiin.  Säätiö tähtää rahoituksellaan vaikuttavuuteen valitsemillaan painopistealueilla. Rahoitusta todennäköisimmin saava apurahahakemus lähtee hyvästä, vaikuttavasta hankeideasta. Siinä on tunnistettu metsäalan näkökulmasta ajankohtaisuus, tarpeellisuus, käytäntöön vienti sekä vastaavuus Metsämiesten Säätiön strategiaan. 

Metsämiesten Säätiön apurahalla on rahoitettu Puuinfon ePuu-palvelua, joka on työkalu rakennushankkeeseen ryhtyvälle.

Lisätietoja: mmsaatio.fi/ajankohtaista/metsamiesten-saatio-kasvattaa-apurahojaan-100-000-eurolla

Puuinfo tarjoaa hanketoimijoille mahdollisuutta uudenlaiseen kumppanuuteen, jossa hankkeen ulkoista viestintää toteutettaisiin Puuinfon kanavien kautta. Kumppanuus mahdollistaisi hankkeen viestinnän Puuinfon uutiskirjeitä, Puu-lehteä, Puupäivää ja sosiaalisen median kanavia hyödyntäen. Lue lisää.